2020… wat een jaar

Beste supporter, 2020… wat een jaar!

Op 11 maart 2020 bezochten wij met een deel van het VoetbalreizenXL team de Champions League topper tussen Liverpool en Atletico Madrid. Samen met vele klanten waren we toeschouwer van een geweldige pot voetbal en een heerlijke sfeer in een kolkend Anfield. Helaas resulteerde de wedstrijd in een einde van het Champions League avontuur voor Liverpool, maar ook het begin van een lange periode van voetbalwedstrijden zonder publiek. Het coronavirus houdt de wereld sindsdien in haar greep.

Als voetbalreisbureau hebben wij de maanden erna als een ware rollercoaster ervaren. Duizenden klanten die nog op voetbalreis zouden gaan hebben wij moeten vertellen dat hun unieke voetbalervaring dit jaar helaas niet door kon gaan. Geboekte hotels en vliegtickets hebben wij moeten annuleren en ingekochte voetbaltickets zijn wij tot op de dag van vandaag nog aan het terugvorderen via de diverse voetbalclubs en ticketpartners. Een mega klus die wij als team samen met onze klanten zo goed mogelijk hebben weten op te lossen.

Nu wij ons eindelijk in rustiger vaarwater bevinden richten wij onze pijlen volledig op het seizoen 2021/2022. Onze verwachting is dat er in het huidige seizoen niet meer gevoetbald gaat worden met volle stadions. Enorm jammer, maar waarschijnlijk wel de realiteit. Gezondheid staat nu voorop!

Onze werkzaamheden bestaan momenteel voornamelijk uit het optimaliseren van de verschillende bedrijfsprocessen en het verbeteren van onze dienstverlening zodat wij onze klanten in het nieuwe seizoen nog beter van dienst kunnen zijn en een nog mooiere voetbalreis kunnen aanbieden! Een reis die je nog vele jaren bijblijft; een unieke voetbalervaring!

Voor nu gaan wij genieten van een welverdiende vakantie en zijn wij op 4 januari weer bereikbaar via de welbekende kanalen.

Wij wensen je fijne kerstdagen en alvast een goed, gelukkig en vooral gezond 2021!

Met vriendelijke groeten,

Erik, Corian, Martijn, David en Sidney

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *