5 tips voor je bezoek aan Liverpool FC

Bezoek aan Liverpool

Liverpool is misschien wel de grootste cult club ter wereld. Een stadion in een stokoude woonwijk, tribunes tot aan het veld en het al jaren uitblijven van een landstitel zijn allemaal factoren die bijdragen aan deze status. Daarnaast is het ‘You’ll never walk alone’ op Anfield Road ook een onvergetelijke ervaring. Hierdoor is Liverpool één van de populairste clubs om te bezoeken. Maar waar moet u nu op letten bij het boeken van zo’n trip? Hieronder staan 5 handige tips speciaal voor u!

Vliegen hoeft niet alleen op Liverpool

Voor een trip naar Liverpool is het niet altijd noodzakelijk om ook op Liverpool te vliegen. Het is namelijk ook mogelijk om een vlucht op Manchester te boeken. Vanaf hier is het een klein uurtje reizen naar Liverpool met de trein of taxi. Met een kleiner gezelschap is de trein vaak voordeliger, voor een grotere groep maakt het niet zoveel uit. De luchthaven van Manchester is ook aanzienlijk groter ten opzichte van die van Liverpool. Hierdoor zijn de vluchten naar Manchester over het algemeen wat voordeliger qua prijs.

Kies nauwkeurig de locatie van uw verblijf

Kijk altijd goed waar uw verblijf zich bevindt voordat u deze boekt. Dit kan namelijk belangrijk zijn afhankelijk van uw reisplanning. Bij een verblijf van 3 dagen of langer is het vaak aan te raden om in het centrum te verblijven. Liverpool is een redelijk compacte stad waar alles eigenlijk op loopafstand bereikbaar is. Bij een 2-daags verblijf is een accommodatie bij het stadion vaak praktischer. Wanneer er een vroege terugvlucht is geboekt is een verblijf dichtbij het vliegveld geschikter.

Stadiontour Everton FC

Naast Liverpool FC kent deze stad natuurlijk nog een voetbalclub, namelijk Everton FC. Deze club heeft een stadion wat zeker ook het bezichtigen waard is. Goodison Park is namelijk één van de oudste voetbal stadions van Engeland. Onder begeleiding van misschien ook wel de oudste stadion dame van de club gaat de tour langs de bestuurskamers, hospitality ruimtes, kleedkamer, dug-outs en de persruimte.

McCooley’s Sports Bar Liverpool

Liverpool is natuurlijk vele pubs rijk. Echter is McCooley’s zeker een aanrader om een keer te bezoeken. Overdag is hier op vele verschillende schermen voetbal of een andere sport te zien. Daarnaast gaan ’s avonds de bars op de binnenplaats ook open. Met mooi weer is het hier heerlijk vertoeven.

Bezoek The Beatles Story

Een mooi alternatief naast alles wat met voetbal te maken heeft is een bezoek aan The Beatles Story. In het havengebied bevindt zich een museum waarin verschillende herinnering stukken van de Beatles te zien zijn. Denk hierbij aan de bril van John Lennon, de eerste gitaar van George Harrison en de nagebouwde gele onderzeeboot.

Wedstrijd Liverpool bezoeken?

Bekijk nu ons aanbod Tickets Liverpool FC of  Voetbalreizen Liverpool FC

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *