5 vaderdag cadeau ideeën voor een voetbalvader

Het is alweer bijna vaderdag. Ben je nog opzoek naar origineel vaderdag cadeau? Zoek dan niet verder! Wij hebben leuke originele cadeaus voor je gevonden waar je je vader zeker blij mee maakt.

Voetbal gerelateerd boek

De laatste jaren zijn er veel voetbalgerelateerde boeken gepubliceerd. Een goed voorbeeld hiervan is het boek ‘GIJP’, een biografie over het leven van ex-voetballer en tv-persoonlijkheid René van der Gijp. Bij BOL.com staan momenteel meerdere voetbalgerelateerde boeken in de top 100.

Wat dacht je van:

Cadeaubon VoetbalreizenXL

Geef een prachtige voetbalervaring door een voetbalreis cadeau te doen. De VoetbalreizenXL cadeaubon is al beschikbaar vanaf €50,- en is volledig op maat te leveren. Bepaal zelf de waarde van je cadeaubon en verras de ontvanger met een gepersonaliseerde boodschap! De cadeaubon kan gebruikt worden voor alle wedstrijd die op onze website vermeld staan.

Meer informatie over onze cadeaubon

Slippers

Bij iedere voetbalclub maken tientallen spelers gebruik van dezelfde kleedkamer en douches. De kans op voetschimmel is enorm! Het is dan zeker aan te raden om een paar slippers mee te nemen na de voetbal.

Heeft jou vader al een paar mooie slippers?

Bekijk populaire slippers

Geschenkset Douche

Met dit douchegeschekset gaat je vader na een potje voetbal weer lekker fris en fruitig naar huis. Een cadeau dat goed te combineren is met de slippers, maar kan natuurlijk ook gewoon los gegeven worden.

Bekijk de verschillende opties

Doe-het-zelf Bierbrouw Pakket

Zoals het vaatje thuis tapt, tapt het nergens!

Na de wedstrijd gaat er niets boven een lekker koud biertje, vers getapt en met een witte schuimkraag boven het goudkleurig gerstenat.
Vroeger bleef men uren in de kantine hangen maar nu tap je die heerlijke biertjes gewoon thuis met dit handige brouwpakket.

Meer informatie over het bierbrouw pakket

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *