Bundesliga speelschema 2022/2023

Met het WK in Qatar op komst werd het Bundesliga speelschema 2022/2023 eerder bekendgemaakt dan ooit tevoren. Het afgelopen seizoen wist Bayern München zich voor de tiende keer op rij te kronen tot landskampioen van Duitsland. Wie kan het dit seizoen grootmacht FC Bayern moeilijk maken of wordt het de 33e landstitel in clubgeschiedenis? Met concurrenten als Borussia Dortmund, RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach belooft de titelstrijd weer spannend te gaan worden. Spraakmakende clubs als Union Berlin, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, 1. FC Köln en Schalke 04 willen zich natuurlijk van hun beste kant laten zien. Hieronder lees je alles over het Bundesliga speelschema en programma van verschillende (top)wedstrijden!

De Bundesliga is tegenwoordig één van de leukste competities van Europa. Een van de grote voordelen van een voetbalreis naar Duitsland zijn de relatief lage kosten van een voetbalreis ten opzichte van andere Europese voetbalreizen. Dit onder andere vanwege de korte reisafstanden en lagere ticketprijzen.

De meeste clubs uit ons aanbod bevinden zich binnen een aantal uren rijden; wat te denken van voetbalreizen naar FC Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach of Werder Bremen? Of wellicht een combinerend programma in de Bundesliga?


Belangrijkste data programma Duits voetbal

Wil jij graag weten wanneer een wedstrijd van jouw favoriete club in Duitsland op het programma staat of wanneer er een topwedstrijd gespeeld wordt? Het Bundesliga speelschema is weer bekend geworden waardoor alle competitie- en bekerwedstrijden voor het hele seizoen op het programma staan. Op vrijdag 5 augustus is het nieuwe Bundesliga seizoen afgetrapt met de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Bayern München. Het werd maar liefst 1-6 (!) voor de club uit München. De eerste Kohlenpottderby van het seizoen tussen Borussia Dortmund en Schalke staat op zaterdag 17 september op het Bundesliga-programma. De kraker Borussia Dortmund – Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 8 oktober 2022. Kijk jij al uit naar Der Klassiker?

Na het weekend van 12/13 november zal er tot en met 20 januari niet gevoetbald gaan worden in de Bundesliga – dit in verband met het WK in Qatar. De laatste speelronde zal komend seizoen gespeeld worden op zaterdag 27 mei 2023. Een intensief seizoen is dan eindelijk achter de rug. Maar met wie als kampioen …?


Speelschema Bundesliga 2022/2023 vs. wedstrijd bezoeken?

Losse voetbaltickets voor de Bundesliga zijn nog populairder bij onze klanten dan een hele voetbalreis. Mede doordat de Duitse clubs zo kort over de grens liggen en hierdoor dus prima zonder overnachting te bezoeken zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod naar de Duitse Bundesliga? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief, ontvang al het nieuws rondom het Bundesliga speelschema 2022/2023 en de te bezoeken wedstrijden. Profiteer als eerst van onze scherpe prijzen!


Zodra het weer mogelijk is een wedstrijd in Duitsland te bezoeken maken wij ons aanbod bekend. Het actuele aanbod voetbalreizen Duitsland en voetbaltickets Duitsland bekijkt u daarna eenvoudig online!

 

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A