Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

In samenwerking met Ter Beek Reizen biedt VoetbalreizenXL vanaf dit seizoen de mogelijkheid om met een busreis FC Schalke 04 te bezoeken.

De busreis naar Schalke

Zaterdag 20 oktober stond de eerste busreis op het programma. Alle supporters werden aan het eind van de ochtend opgehaald bij de verschillende opstapplaatsen. In de bus was er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te bestellen. De bus arriveerde rond half 2 bij het supporterscafé Auf Schalke. Het café staat bekend om de sfeer, van bier en bratwurst tot de wand die vol hangt met allerlei sjaals van Schalke. Hier kon iedereen in de stemming komen en samen met supporters van Schalke maar ook Werder Bremen vooruitblikken op de wedstrijd.

De wedstrijd Schalke 04 – Werder Bremen

Aan het eind van de middag vertrok de bus vervolgens naar het stadion en kon ieder zijn plekje in het stadion opzoeken. Tijdens de wedstrijd was er een geweldige sfeer. Duitse voetbalsupporters staan bekend om haar onvoorwaardelijke steun aan de ploeg en dat lieten de Schalke supporters andermaal horen. In het stadion kun je eenvoudig via een betaalkaart wat eten en drinken halen voor, tijdens en na de wedstrijd.

Enthousiast geworden?

Iedereen keerde zeer tevreden weer naar huis en gaan graag de volgende keer weer met VoetbalreizenXL mee! Wil jij de volgende keer ook met ons mee in de bus naar FC Schalke 04? In het weekend van 19 januari reizen we opnieuw per bus af naar Gelsenkirchen, voor de wedstrijd tegen Vfl Wolfsburg. Bemachtig één van de laatste plaatsen via Busreis Schalke 04 – Vfl Wolfsburg

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.