Combi voetbalreizen Engeland in het najaar

In de maanden oktober en november zijn er weer tal van mogelijkheden om een voetbalreis naar Engeland te maken. Normaal gesproken bezoek je waarschijnlijk één wedstrijd tijdens je voetbalreis, maar in het najaar zijn de mogelijkheden op een combi-voetbalreis echt enorm. Zo kun je in een speelstad als Londen makkelijk meerdere wedstrijden bezoeken in een speelweekend. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden in oktober en november!

Weekend van 05 en 06 oktober:

Londen, 5 oktober
Millwall – Leeds United
Fulham – Charlton Athletic
West Ham United – Crystal Palace

Londen, 6 oktober
Arsenal – Bournemouth

Liverpool / Manchester, 5 oktober
Liverpool – Leicester City

Liverpool / Manchester, 6 oktober
Manchester City – Wolverhampton Wanderers

In het eerste weekend van oktober kun je kiezen voor een wedstrijd op 5 oktober in Londen of Liverpool. Op zondag kun je dan kiezen voor een duel in Londen of Manchester. De wedstrijden zijn allemaal goed te bezoeken, zo reis je bijvoorbeeld al in 2 uur van Londen naar Manchester. Een aanrader is om de speelsteden Manchester en Liverpool te combineren. Daarnaast is Londen bij uitstek de stad voor een combi, met maar liefst 9 clubs in ons aanbod uit Londen is er bijna altijd wel een combinatie mogelijk!

Weekend 19 en 20 oktober:

Liverpool / Manchester, 19 oktober
Everton – West Ham United

Liverpool / Manchester, 20 oktober
Manchester United – Liverpool, North West Derby

In het tweede speelweekend van oktober is er een hele mooie combinatie mogelijk. Op zaterdag staat Everton – West Ham United op het programma. Een belangrijk duel voor beide ploegen die een gooi willen doen naar een plek in de Europa League. Tijdens je bezoek aan Engeland is een verblijf in Manchester prima te combineren met een bezoek aan een wedstrijd in Liverpool. Je reist namelijk al in minder dan een uur van Manchester naar Liverpool en vice versa.

Weekend 26 en 27 oktober:

Liverpool / Manchester, 26 oktober
Manchester City – Aston Villa
Liverpool – Tottenham Hotspur

Londen, 26 oktober
26-10 QPR – Brentford (West London Derby)
26-10 Millwall – Stoke City
26-10 West Ham United – Sheffield United
26-10 Watford – Bournemouth

Londen, 27 oktober
27-10 Arsenal – Crystal Palace, London Derby!

In het laatste weekend van de maand oktober zijn er weer wat meer mogelijkheden. Zo heb je de keuze op zaterdag uit een zestal wedstrijden die je vervolgens op zondag kunt combineren met de Londense derby Arsenal – Crystal Palace!

Weekend van 02 en 03 november

Londen, 02 november
Arsenal – Wolves
West Ham United – Newcastle United
Brentford – Huddersfield Town
Fulham – Hull City

Londen, 03 november
Crystal Palace – Leicester City

Liverpool / Manchester, 2 november
Manchester City – Southampton

Liverpool / Manchester, 3 november
Everton – Tottenham Hotspur

Door naar november! In het eerste weekend zijn al direct een paar mooie combi’s mogelijk. In Londen heb je zaterdag keuze uit een viertal mooie duels terwijl je deze combineert op de zondag met de kraker tussen Crystal Palace vs Leicester City. In hetzelfde weekend is er de mogelijkheid om het duel van Manchester City te combineren met Everton – Spurs. Een echte aanrader!

Laatste weekend 30 november / 01 december

Liverpool / Manchester, 30 november
Liverpool – Brighton

Liverpool / Manchester, 1 december
Manchester United – Aston Villa

Het laatste vastgestelde weekend biedt nog één combi aan. Liverpool thuis tegen Brighton op de zaterdag. Een dag later is Old Trafford het indrukwekkende decor van de wedstrijd Manchester United – Aston Villa. Misschien wel de mooiste combinatie die mogelijk is.

Als je dan eindelijk hebt kunnen kiezen uit deze vele mogelijkheden stellen wij de voetbalreis graag voor je samen. De maanden oktober en november vragen er in ieder geval wel om. Alle wedstrijden in deze periode zijn vastgesteld en je kunt dus met een gerust hart je voetbalreis naar Engeland samenstellen, zonder het risico dat de wedstrijden nog verplaatst gaan worden. Wie neem jij mee?

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *