Gert-Jan Salm op voetbalreis naar Engeland

Vorige week bezocht Gert-Jan Salm de wedstrijden Manchester United – Everton en Liverpool – Bournemouth.

Na een goede vlucht zijn wij maandag aangekomen in Manchester, na het inchecken bij het hotel zijn we doorgereisd met de tram naar Old Trafford voor een Museum bezoek. Helaas was de stadiontour al vol geboekt voor de hele week. Het is dus een aanrader deze in Nederland al te boeken.

Na het bezoek aan het museum zijn we met de tram door gereisd naar Manchester City om daar een stadiontour te boeken voor dinsdag. Dinsdag hadden we om 10:30 een stadion toer die erg leuk was er werd vol passie over ‘zijn’ city gesproken. Nadat de rondleiding afgelopen was hebben we het Nationaal Football Museum in de binnenstad van Manchester bekeken en zijn we s’ avonds naar de wedstrijd tegen Everton geweest.

Een super gezellige sfeer zo ruim voor de wedstrijd en zelfs op dinsdag zaten de pub’s ruim van te voren vol enthousiaste fans. Helaas 1-1 door o.a. een penalty van Ibrahimovic.

Woensdagochtend zijn we door gegaan naar Liverpool om s’ avonds een wedstrijd van Liverpool te bezoeken op Anfield. Ook hier waren we lekker op tijd om tijdens Liverpool – Bournemouth optimaal van de Engelse sfeer te genieten en ook nu werden we niet teleurgesteld. Top sfeer en er werd veel gezongen, ook in het stadion was de sfeer fantastisch en deze zullen we ook nooit vergeten.

Stadiontour Liverpool en rondleiding Everton

Donderdag hebben we nog een stadiontour gedaan op Anfield en hebben we Goodison Park gezocht van Everton! Daar was eigenlijk geen rondleiding maar we werden heel gastvrij onthaald en hebben daar even mogen rondkijken en de plaats van Ronald Koeman gezeten. Voor een voetballiefhebber dus een echte top vakantie!

Onze voetbalreis naar Manchester was enorm geslaagd! We hadden jullie kaartjes voor beide wedstrijden ruim op tijd in huis en konden daardoor met een goed gevoel naar Engeland!

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.