Haal het maximale uit uw voetbalweekend met een Combi-trip Londen

Zoveel mogelijk wedstrijden in één weekend bezoeken. In eerste instantie even afwachten tot de definitieve speeldagen bekend zijn, dit is in Engeland namelijk niet het geval. Wanneer de duels zijn onderverdeeld over de verschillende speeldagen kan er dan gekeken worden welke combinaties er mogelijk zijn. Sommige klanten weten dit tot een ware kunst te verheffen. Jeffrey Hup is zo’n klant. Via VoetbalreizenXL bezocht hij samen met zijn maat Roland Bakker in het weekend van 16 september maar liefst 3 wedstrijden! Hij bezocht namelijk Crystal Palace, Tottenham Hotspur en Chelsea.

Op zaterdagochtend begon de trip. Met de vroegste vlucht van Easyjet werd vanaf Amsterdam naar Londen Gatwick gevlogen. Eén van de vele luchthavens die Londen rijk is. Eenmaal geland werd doorgereisd naar het hotel in Croydon, een voorstad van Londen. Een ideale locatie om te verblijven voor een trip naar Londen. De reistijd vanaf vliegveld naar hotel betrof zo’n 20/30 minuten en in diezelfde ben je ook in hartje centrum Londen. Daarnaast lag Selhurst Park ook maar één treinhalte verder vanaf het hotel. Dit was ook noodzakelijk, want de eerste wedstrijd van het weekend werd om 12:30 uur al afgetrapt. Crystal Palace (inmiddels zonder Frank de Boer) nam het op tegen het Southampton, helaas ook zonder Virgil van Dijk. Dus gauw de bagage dumpen bij het hotel en door naar het stadion.

Supporterspub The Clifton Arms

Voor de wedstrijd in de supporterspub The Clifton Arms nog even een Engelse pint doen. Langzaamaan stroomde de pub vol met supporters. Een paar pints later trok men richting het stadion om te gaan genieten van de wedstrijd. Voetballend was het allemaal niet even sterk. Maar ondanks een verlies van 0-1 was de sfeer fantastisch en de fanatieke supporters lieten zich van hun beste kant zien.

En door naar Tottenham Hotspur

Eenmaal afgefloten werd de reis vervolgt naar Wembley Stadium. Tottenham Hotspur speelt hier dit seizoen haar thuiswedstrijden, omdat het nieuwe stadion nog in aanbouw is. Qua ambiance is Wembley Stadium veel groter dan het oude stadion van Tottenham Hotspur. In een stugge wedstrijd wisten de Spurs helaas geen potten te breken, wat uiteindelijk leidde tot een 0-0 eindstand. Wat volgde was een rit met de metro door heel Londen om weer terug te keren bij het hotel in Croydon, waar nog een afzakkertje werd gedaan in café The George.

Chelsea – Arsenal bezoeken

De volgende dag stond het hoogtepunt van het weekend op het programma, de topper Chelsea – Arsenal. Op tijd richting het stadion om voor de wedstrijd met de thuissupporters alvast de sfeer te proeven, dit werd gedaan in The Chelsea Pensioner. Nadat menig lied was ingezet door de Chelsea-fans liep men gezamenlijk naar het stadion om een waar schouwspel te zien. Ondanks de 0-0 uitslag golfde het spel op en neer en hing er een heerlijke sfeer in het stadion. Met een voldaan gevoel ging men terug naar het hotel om de volgende dag weer terug te vliegen naar Amsterdam. Al met al een geslaagde trip waarbij het maximale uit het voetbalweekend Londen werd gehaald.

Foto’s van de onvergetelijke voetbaltrip

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.