Online voetbaltickets kopen via onze nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl

Het is zover, onze nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl is live! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan deze nieuwe webshop. Het eindresultaat mag er zijn (al zeggen we het zelf) en daar zijn we dan ook best een beetje trots op!

✅ Zeer uitgebreid aanbod
VoetbalticketXpert.nl biedt een ruim aanbod losse voetbaltickets voor topclubs uit o.a. Engeland, Spanje, Italie, Duitsland (beperkt aanbod) en Frankrijk.

✅ Zelf een tribune kiezen
Na het selecteren van een gewenste voetbalwedstrijd heeft u als bezoeker direct de mogelijkheid een tribune te selecteren. Per club zijn er verschillende mogelijkheden: lange zijde, korte zijde, 1e ring, 2e ring, VIP etc. etc.

✅ Geen extra verborgen kosten
Net als bij VoetbalreizenXL kent ook onze webshop VoetbalticketXpert.nl geen verborgen kosten. Alle getoonde prijzen zijn de daadwerkelijke prijzen. U betaalt bij ons geen verzendkosten, servicekosten en/of administratiekosten.

✅ Direct voetbaltickets bestellen en betalen met iDeal
Anders dan op onze website VoetbalreizenXL.nl is het op VoetbalticketXpert.nl mogelijk om direct uw voetbaltickets te bestellen. U doorloopt hierbij geen offertetraject, maar de voetbaltickets kunnen direct worden besteld en betaald middels het vertrouwde iDeal. Voor onze Belgische klanten hebben we Bancontact/Mr.Cash toegevoegd.

Met aandacht voor selfservice en gemak is onze nieuwe webshop klaar voor de toekomst! Als klant bent u na bestelling direct verzekerd van uw voetbaltickets waardoor u direct uw vervoer en verblijf kunt gaan regelen.

Mocht u er tijdens het bestellen niet helemaal uitkomen dan staan we u natuurlijk graag te woord en geven u graag passend advies. Ook blijft onze website VoetbalticketXpert.nl natuurlijk gewoon bestaan…

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze webshop

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.