Reisverslag Werder Bremen – VfB Stuttgart

Als nieuwe stagiair van VoetbalreizenXL kan een trip naar een buitenlandse wedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen weekend is Guido Baart samen met een vriend naar Werder Bremen - VFB Stuttgart geweest. Lees alles over zijn 2-daagse reis naar Werder Bremen!

Verder lezen

Welke pub bezoek je bij welke club

Wanneer je voor het eerst bij een club in het buitenland komt is het altijd zoeken naar de juiste, oftewel de gezelligste, pub/ café om voor de wedstrijd te kunnen bezoeken. Dit om alvast in de sfeer van de wedstrijd te komen en zodoende het maximale uit je voetbalreis te halen.

Verder lezen

5 tips voor je bezoek aan Liverpool FC

Een schitterende voetbalstad in Engeland, Liverpool. Wat moet u weten om ècht alles uit uw voetbalreis naar Liverpool te halen? Corian zocht het uit toen hij zelf een bezoek bracht aan Liverpool en kwam met deze 5 tips. Is vliegen op Liverpool echt noodzakelijk? Van welke Engelse band is een museum te vinden in Liverpool? U leest het allemaal in deze blog!

Verder lezen

Voetbalreis naar de derby van Milaan?

Milaan, de stad van de mode. Maar bij de meeste voetballiefhebbers bekend door de twee grootmachten die haar thuiswedstrijden spelen in deze wereldstad, AC Milan en Internazionale. De wedstrijd tussen de twee is de grootste en best bezochte stadsderby van Italië. Een wedstrijd bezoeken in Milaan? Denk dan eens aan het bezoeken van de Milanese derby.

Verder lezen

To Do’s bij het bezoeken van AC Milan of Internazionale

U kent het wel. Samen met een paar vrienden naar de modestad Milaan waarbij het bezoeken van een voetbalwedstrijd van AC of Inter Milan de hoofdmoot is. Van tevoren zoekt u uit hoe bij het stadion te komen, wat te doen voor de wedstrijd, waar de gezelligste cafés zijn en waar de supporters na de wedstrijd heen gaan. Maar niks is minder waar, uit ervaring merken wij dat onze klanten vaak onvoorbereid op pad gaan en zo niet alles uit hun voetbalreis naar Italië halen. Na het lezen van deze blog weet u zeker dat uw voetbalreis naar Milaan een succes wordt!

Verder lezen

Voetbalreis Engeland Millwall & Portsmouth

Onze klant Patrick nam zijn zoontje en neefje mee naar wedstrijden van Millwall en Portsmouth. Op vrijdag stond de kraker tussen Portsmouth en Petersborough op het programma. Op zondag Millwall - Aston Villa. Lees nu de ervaringen van Patrick, Colin en Merijn!

Verder lezen

Voetbalreis AS Roma: Rome & haar Italiaanse voetbalpassie

Bij VoetbalreizenXL vinden we het belangrijk dat onze medewerkers weten wat ze verkopen. We maken dan ook geregeld zelf een voetbalreis naar een van de mooie Europese competities en beleven op deze manier iedere keer weer een super ervaring. Zo ook Erik & Corian. Zij maakten een 3-daagse trip naar de halve finale van de Champions League, AS Roma - Liverpool.

Verder lezen

Reisverslag: Paris Saint-Germain – AS Monaco

Bij VoetbalreizenXL vinden we het belangrijk dat onze medewerkers weten wat ze verkopen. We maken dan ook geregeld zelf een voetbalreis naar een van de mooie Europese competities en beleven op deze manier iedere keer weer een super ervaring. Zo ook Sidney. Van zijn 2-daagse voetbalreis een fotoverslag.

Verder lezen