Speelschema Bundesliga 2018/2019

Binnenkort wordt het speelschema van de Duitse Bundesliga bekend. Wie kan het dit seizoen grootmacht FC Bayern moeilijk maken? Borussia Dortmund, FC Schalke 04, Red Bull Leipzig en Bayer Leverkusen zullen ongetwijfeld een poging wagen. Met promovendus Fortuna Düsseldorf is er een zeer interessante club in de Bundesliga te zien die speelt in de gezelligste voetbalstad van Duitsland!

De Bundesliga is tegenwoordig een van de leukste competities van Europa. Een van de grote voordelen van een voetbalreis naar Duitsland zijn de relatief lage kosten van een voetbalreis ten opzichte van andere Europese voetbalreizen. De meeste clubs uit ons aanbod bevinden zich binnen een aantal uren rijden, wat te denken van voetbalreizen naar Werder Bremen, Fortuna Düsseldorf, FC Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen of Borussia Mönchengladbach?

Speelschema Bundesliga 2018/2019 ontvangen?

Losse voetbaltickets voor de Bundesliga zijn nog populairder bij onze klanten dan een hele voetbalreis. Mede doordat de Duitse clubs zo kort over de grens liggen en hierdoor dus prima zonder overnachting te bezoeken zijn.

Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het speelschema van de Duitse Bundesliga? Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe Speelschema Premier League voor seizoen 2018/2019. Profiteer als eerst van onze scherpe prijzen!

 

Inmiddels is het speelschema bekend en staat ons aanbod voetbalreizen Duitsland en voetbaltickets Duitsland online!

 

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A