Speelschema Bundesliga 2019/2020

Binnenkort wordt het speelschema van de Duitse Bundesliga 2019/2020 bekend. Wie kan het dit seizoen grootmacht FC Bayern moeilijk maken? Met grootmacht FC Bayern en uitdager Borussia Dortmund belooft de titelstrijd weer spannend te gaan worden. Ook clubs als Werder Bremen, Bayer Leverkusen, Red Bull Leipzig, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 willen zich van hun beste kant laten zien.

De Bundesliga is tegenwoordig een van de leukste competities van Europa. Een van de grote voordelen van een voetbalreis naar Duitsland zijn de relatief lage kosten van een voetbalreis ten opzichte van andere Europese voetbalreizen.

De meeste clubs uit ons aanbod bevinden zich binnen een aantal uren rijden, wat te denken van voetbalreizen naar Werder Bremen, Fortuna Düsseldorf, FC Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen of Borussia Mönchengladbach?


Belangrijkse data speelschema Duits voetbal

In Duitsland start men traditioneel het seizoen met de Supercup 2019. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen de kampioen en bekerwinnaar van voorgaand seizoen en vindt plaats op 3 of 4 augustus 2019. De start van de Bundesliga seizoen 2019/2020 staat gepland in het weekend van 16-18 augustus 2019.

Na het weekend van 20 tot 22 december zal er een winterstop plaatsvinden waarna in het weekend van 17-19 januari de competitie wordt hervat. De laatste speelronde zal komend seizoen op zaterdag 16 mei gespeeld worden.


Speelschema Bundesliga 2019/2020 ontvangen?

Losse voetbaltickets voor de Bundesliga zijn nog populairder bij onze klanten dan een hele voetbalreis. Mede doordat de Duitse clubs zo kort over de grens liggen en hierdoor dus prima zonder overnachting te bezoeken zijn.

Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het speelschema van de Duitse Bundesliga? Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe Speelschema Bundesliga voor seizoen 2019/2020. Profiteer als eerst van onze scherpe prijzen!


Zodra het speelschema definitief is zullen we deze op onze website publiceren. Het actuele aanbod voetbalreizen Duitsland en voetbaltickets Duitsland bekijkt u daarna eenvoudig online!

 

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A