Speelschema Ligue 1 2023/2024

Ligue 1 staat bekend om haar technische voetbal en getalenteerde spelers. Wij zijn dan ook enorm blij met de bekendmaking van het nieuwe speelschema voor seizoen 2023/2024. Zal Paris Saint-Germain opnieuw de titel pakken of zullen zij dit jaar concurrentie krijgen van Olympique Lion of Olympique Marseille? Lees alles over het speelschema, koop kaarten voor Ligue 1 wedstrijden of boek een compleet georganiseerde voetbalreis naar Frankrijk!

Speelschema Frankrijk (Ligue 1) 2023/2024

Het voetbalseizoen start dit jaar in het weekend van 13 augustus, waar PSG de competitie zal aftrappen met een thuiswedstrijd tegen Lorient. Wil je liever naar een van de laatste wedstrijden van het seizoen? Er vinden maar liefst negen wedstrijden plaats op de laatste wedstrijddag (zaterdag 18 mei) van de Ligue 1. Je kunt dan kiezen tussen wedstrijden als Metz – PSG of Lyon – Strasbourg. Met wie ga jij op voetbalreis naar Frankrijk? Op de pagina voetbalreizen Frankrijk vind je ons volledige aanbod van voetbalreizen naar Frankrijk!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de speelschema’s van alle Europese competities? En bovendien ook van alle nieuwtjes in de voetbalwereld? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en profiteer als eerste van onze scherpste prijzen!

Bekijk ons aanbod voetbalreizen Frankrijk en voetbaltickets Frankrijk snel online!