Speelschema Premier League 2017/2018

Update: Bekijk ook het nieuwe Speelschema Premier League 2018/2019

In september 2017 begint het nieuwe seizoen in de Engelse Premier League. Gaat het Manchester United van trainer Mourinho dit keer vanaf de start presteren? Hoe zal het Zlatan Ibrahimovic vergaan in de Engelse Premier League en is er nog toekomst voor de Nederlandse spelers bij Manchester United. Wie stopt Chelsea? Vindt Hazard zijn oude vorm terug?

Het speelschema is reeds bekend en wij hebben ons aanbod hierop aangepast. Bekijk onze losse tickets en voetbalreizen voor actuele speeldata en prijzen voor de Premier League.

Speelschema Premier League  2017/2018 – Speelronde 1

Een goed overzicht van alle Premier League uitslagen, bekijk ze eenvoudig op voetbaluitslagen.com.


Voetbalreizen naar de Engelse Premier League

Wedstrijden naar de Engelse Premier League. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voetbalreizen naar Engeland? Volg ons via Facebook, Twitter, Google+ of meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

1 reactie

  1. sidney op zegt:

    Hallo Piet,

    Het speelschema van de Premier League is inmiddels bekend. Onder het menu item ‘Voetbalreizen Engeland’ en ‘Voetbaltickets Engeland’ staat ons aanbod.

    Mvg,

    Sidney van Riesen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.