Speelschema Premier League 2018/2019

Update 15/06/2018: Het nieuwe speelschema Premier League 2018/2019 is inmiddels bekend gemaakt. Aan de hand daarvan hebben wij ons aanbod voetbalreizen en losse tickets voor Engelse wedstrijden samengesteld. Boek snel en eenvoudig je voetbalreis naar de Premier League of bestel je losse voetbaltickets voor Engelse topwedstrijden. 


Voetbalreizen naar de Engelse Premier League zijn al jarenlang populair onder onze klanten. De prachtige Engelse stadions, de vele sterren en de authentieke Engelse voetbalsfeer maken de Premier League het bezoeken meer dan waard! De Engelse Premier League staat vooral bekend om zijn vele topclubs. Onder meer Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur, Arsenal, Manchester City en Liverpool strijden met elkaar om het kampioenschap.

Speelschema Engeland (Premier League)

Kan Manchester City haar titel prolongeren of wordt de geoliede machine van Pep Guardiola afgestopt door een van haar concurrenten? Wie wordt topscorer en wie de revelatie? Wie degradeert en wie verrast? Bekijk nu ons aanbod voetbalreizen Engeland of losse voetbaltickets Engeland.

Wilt u op de hoogte blijven van de bekendmaking van het speelschema van de Premier League? Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe Speelschema Premier League voor seizoen 2018/2019. Profiteer als eerst van onze scherpe prijzen!

Inmiddels is het speelschema bekend en staat ons aanbod voetbalreizen Engeland en voetbaltickets Engeland online!

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Bundesliga | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A