Speelschema Premier League 2022/2023

Het nieuwe speelschema Premier League 2022/2023 is weer bekend gemaakt! En een stuk eerder dan normaal, vanwege het WK in Qatar deze winter. In dit speelschema vind je alle wedstrijden van het komende seizoen in de Premier League. We hebben alle wedstrijden en ons complete aanbod op onze website geplaatst. Aan de hand van het volledige speelschema van de Premier League 2022/2023 kun je eenvoudig een voetbalreis boeken of losse voetbaltickets voor de Engelse Premier League bestellen.

Eerste speelronde Premier League 2022/2023
Aangezien het seizoen dit jaar eerder begint, wordt de eerste speelronde op vrijdag 5 augustus gespeeld. Crystal Palace trapt de wedstrijd af in hun eigen stadion en nemen het op tegen het felbegeerde Arsenal. De laatste tien wedstrijden worden gespeeld op zondag 28 mei. Genoeg keuze dus! Wil je de start of het einde van het nieuwe Premier League seizoen bijwonen, zet bovenstaande data dan alvast in je agenda!


Speelschema Premier League 2020/2023 in je mailbox ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de bekendmaking van het speelschema van de Premier League? Schrijf je dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe Speelschema van de Premier League voor het seizoen 2022/2023. Daarmee profiteer je natuurlijk als eerste van onze scherpe prijzen!


Speelschema Engeland (Premier League)

Voetbalreizen naar de Engelse Premier League zijn al jarenlang populair onder onze klanten. De prachtige Engelse stadions, de vele sterren en de authentieke Engelse voetbalsfeer maken de Premier League het bezoeken meer dan waard! De Engelse Premier League staat vooral bekend om haar vele topclubs. Afgelopen seizoen was het ongekend spannend in de Premier League met twee absolute topclubs die hebben gestreden om de titel. Het Manchester City van Pep Guardiola trok uiteindelijk aan het langste eind en pakte daarmee de titel van de Premier League. Liverpool eindigde met maar liefst 92 punten op een tweede plaats. De overige Champions League plaatsen voor het nieuwe seizoen zijn voor Chelsea en Tottenham Hotspur.

Onderin de Premier League viel het doek voor Norwich City, Watford FC en voor Burnley. Deze clubs zullen we volgend seizoen terugzien in de Championship. We verwelkomen dit seizoen Fulham, AFC Bournemouth en Nottingham Forest in de Premier League.

Kan Manchester City haar titel prolongeren of wordt de geoliede machine van Pep Guardiola afgestopt door een van haar concurrenten? Wie wordt topscorer en wie de revelatie? Wie degradeert en wie verrast? Bekijk direct ons actuele aanbod voetbalreizen Engeland of losse voetbaltickets Engeland.

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Bundesliga | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A