Speelschema Premier League 2019/2020

Het nieuwe speelschema Premier League 2019/2020 is weer bekend gemaakt! In dit speelschema vind je alle 380 wedstrijden van komende seizoen Premier League bekend gemaakt worden. We hebben alle wedstrijden en ons complete aanbod op onze website geplaatst. Aan de hand van het speelschema Premier League 2019/2020 kunt u eenvoudig een voetbalreis boeken of losse voetbaltickets voor de Engelse Premier League bestellen.

Eerste speelronde Premier League 2019/2020
De eerste speelronde zal zijn in het weekend van 10 augustus 2019, waarbij de eerste wedstrijd ook op vrijdagavond 9 augustus gespeeld kan gaan worden. Het seizoen zal eindigen op zondag 17 mei 2020. Wil je de start van het nieuwe Premier League seizoen bijwonen, zet bovenstaande data dan alvast in je agenda!

Speelschema Premier League 2019/2020


Speelschema Premier League 2019/2020 in je mailbox ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de bekendmaking van het speelschema van de Premier League? Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe Speelschema Premier League voor seizoen 2019/2020. Daarmee profiteer je natuurlijk als eerst van onze scherpe prijzen! Ontvang ons complete aanbod in je mailbox!


Speelschema Engeland (Premier League)

Voetbalreizen naar de Engelse Premier League zijn al jarenlang populair onder onze klanten. De prachtige Engelse stadions, de vele sterren en de authentieke Engelse voetbalsfeer maken de Premier League het bezoeken meer dan waard! De Engelse Premier League staat vooral bekend om zijn vele topclubs. Afgelopen seizoen was het ongemeen spannend in de Premier League met twee absolute topclubds die hebben gestreden om de titel. Het Manchester City van Pep Guardiola trok uiteindelijk aan het langste eind en pakte daarmee de titel van de Premier League. Liverpool eindigde met maar liefst 97 punten op een tweede plaats. De overige Champions League plaatsen voor het nieuwe seizoen zijn voor Chelsea en huidig finalist Tottenham Hotspur.

Onderin de Premier League viel het doek voor Huddersfield Town, Fulham en Cardiff City. Deze clubs zullen we volgend seizoen terugzien in de Championship. Voor hen in de plaats komen Norwich City, Sheffield United en de winnaar van de play-offs wedstrijden in de Premier League.

Kan Manchester City haar titel prolongeren of wordt de geoliede machine van Pep Guardiola afgestopt door een van haar concurrenten? Wie wordt topscorer en wie de revelatie? Wie degradeert en wie verrast? Bekijk direct ons actuele aanbod voetbalreizen Engeland of losse voetbaltickets Engeland.

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Bundesliga | Speelschema Primera Division | Speelschema Serie A