Speelschema Primera División 2019/2020

Binnenkort wordt het speelschema voor de Spaanse La Liga bekend gemaakt. Voetbalreizen naar Real Madrid en FC Barcelona zijn enorm populair bij onze klanten. Kan FC Barcelona opnieuw bewijzen dat zij de sterkste van de twee zijn of kan het team van coach Zinedine Zidane dit keer de titel grijpen? Met sterren als Lionel Messi & Luis Suarez aan de kant van Barcelona en Karim Benzema & Luka Modric aan de kant van de Madrilenen belooft het een ongekend spannende strijd te worden. Ook de derby tussen Sevilla en Real Betis is een veel geboekte wedstrijd en staat bij veel voetballiefhebbers op de bucketlist.

Belangrijke data voor seizoen 2019/2020

Het nieuwe seizoen start voor alle La Liga clubs in het weekend van 16-18 augustus. Voor vakantiegangers wellicht een mooie mogelijkheid om een Spaanse voetbalwedstrijd te bezoeken. De laatste speelronde van deze competitie zal gespeeld worden in het weekend van 22-24 mei 2020.


Speelschema La Liga 2019/2020 ontvangen?

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het speelschema Spanje. Zodra het speelschema Primera División bekend is zullen wij dit laten weten. Profiteer als eerste van onze scherpe prijzen voor het seizoen 2019/2020.


Zodra het speelschema voor La Liga definitief bekend is zullen we ons actuele aanbod voetbalreizen Spanje en voetbaltickets Spanje online publiceren!

Bekijk speelschema per club

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Bundesliga | Speelschema Serie A