Speelschema Serie A 2020/2021

Onlangs is er weer afgetrapt voor het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 in de Serie A. Alle kanshebbers voor de landstitel, Juventus, Napoli en AC Milan, wisten haar wedstrijden te winnen. Terwijl Inter Milan daarentegen nog vrijgesteld was van de eerste speelronde, vanwege de Europa League finale. Juventus zal het seizoen 2020 haar tiende landstitel binnen willen halen onder leiding van nieuwbakken trainer Andrea Pirlo. De concurrentie namens Inter Milan, AC Milan met een herboren Zlatan Ibrahimovic en Napoli zal komend seizoen niet mager zijn waardoor het een spannende competitie belooft te gaan worden. Lees hieronder alles over het speelschema en programma voor de Serie A.

Programma Serie A voor seizoen 2020/2021

De Italiaanse competitie is van start gegaan in het weekend van 18-20 september 2020, helaas veel later dan normaal gesproken het geval is vanwege de Corona situatie in de hele wereld. Vanaf 23 december 2020 tot het weekend van 02 januari 2021 staat er een kleine winterpauze op het programma. De laatste en misschien wel beslissende speelronde wordt gespeeld in het weekend van 21-23 mei 2021. Veel later kan de competitie ook niet eindigen, omdat het EK voetbal halverwege juni alweer voor de deur staat!


Speelschema Italië (Serie A)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie en nieuwtjes over het speelschema voor de Serie A. Zodra het weer mogelijk is om voetbalwedstrijden in Italië te bezoeken zullen wij ons aanbod voor onder andere Juventus, Inter Milan en AC Milan zo snel mogelijk online zetten. Bekijk ons aanbod tickets voor bepaalde clubs of onze voetbalreizen Italië.


Zodra het weer mogelijk is om wedstrijden in de Serie A te bezoeken zullen we ons actuele aanbod voetbalreizen Italië en voetbaltickets Italië online publiceren. Op deze pagina’s zal het gehele speelschema en programma voor verschillende clubs komen te staan!

Bekijk speelschema per club

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Bundesliga | Speelschema Primera Division