Speelschema Serie A 2022/2023

Het seizoen 2022/2023 begint uitzonderlijk vroeg dit jaar voor de Serie A en het WK in Qatar deze winter heeft hier alles mee te maken. Dit maakt voor de fitte Italiaanse voetbalspelers natuurlijk niks uit, want zij staan weer klaar om te strijden dit seizoen. Wie zal dit jaar de Serie A titel pakken? Maakt topclub Juventus weer een comeback of zal een van de Milanese clubs er weer vandoor gaan met de titel? Jij kunt erbij zijn wanneer een Italiaanse club het kampioenschap gaat vieren in 2023. Bekijk ons aanbod en kies een wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken. Lees verder en ontdek alles over het speelschema en programma voor de Serie A.

Programma Serie A voor seizoen 2022/2023

De eerste speelronde van de Serie A vindt plaats op zaterdag 13 augustus. Er worden dan al vier wedstrijden gespeeld. De eerste derby kun je bezoeken op zaterdag 15 oktober tussen Torino en Juventus. De laatste speelronde wordt gespeeld op zondag 4 juni en op deze club wordt één club kampioen van Italië en wint de Serie A titel…


Speelschema Italië (Serie A)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie en nieuwtjes over het speelschema voor de Serie A. Bekijk ons aanbod tickets voor bepaalde clubs of onze voetbalreizen Italië.


Bekijk ons aanbod voor voetbalreizen Italië en voetbaltickets Italië online en koop tickets of boek een compleet verzorgde voetbalreis naar jouw favoriete club. Op deze pagina’s staat het gehele speelschema en programma voor verschillende clubs!

Bekijk speelschema per club

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Bundesliga | Speelschema Primera Division