Speelschema Serie A 2023/2024

Het seizoen 2023/2024 bij de Serie A staat op het punt van beginnen. Dit maakt voor de fitte Italiaanse voetbalspelers natuurlijk niks uit, want zij staan weer klaar om te strijden en prachtig voetbal te laten zien. Wie zal dit jaar de Serie A titel pakken? Maakt topclub Juventus weer een comeback of zal een van de Milanese clubs er weer vandoor gaan met de titel? Jij kunt erbij zijn wanneer een Italiaanse club het kampioenschap gaat vieren in 2024. Bekijk ons aanbod en kies een wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken. Lees verder en ontdek alles over het speelschema en programma voor de Serie A.

Programma Serie A voor seizoen 2023/2024

De eerste speelronde van de Serie A vindt plaats op zaterdag 19 augustus. Er worden dan al vier wedstrijden gespeeld. De eerste derby Della Madonnina kun je bezoeken op zaterdag 16 september tussen Internationale en AC Milan. De laatste speelronde wordt gespeeld op zondag 26 mei en op deze club wordt één club kampioen van Italië en wint de Serie A titel…


Speelschema Italië (Serie A)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie en nieuwtjes over het speelschema voor de Serie A. Bekijk ons aanbod tickets voor bepaalde clubs of onze voetbalreizen Italië.


Bekijk ons aanbod voor voetbalreizen Italië en voetbaltickets Italië online en koop tickets of boek een compleet verzorgde voetbalreis naar jouw favoriete club. Op deze pagina’s staat het gehele speelschema en programma voor verschillende clubs!

Bekijk speelschema per club