Speelschema Arsenal 2023/2024

Na de felbegeerde titelstrijd van afgelopen jaar zal Arsenal dit seizoen alles op alles zetten om de koploper Manchester City te verslaan. Met slechts vijf punten verschil eindige Arsenal op een teleurstellende tweede plek. Gaat het Mikel Arteta dit seizoen lukken om Arsenal na twintig jaar weer om te kronen tot kampioen van de Premier League?
Ben jij benieuwd naar Arteta’s strategieën? Lees dan verder en ontdek het volledige speelschema van Arsenal voor seizoen 2023/2024.

Start en einde seizoen voor Arsenal

Het nieuwe Premier League voetbalseizoen van Arsenal start op zaterdag 12 augustus 2023 . Ze spelen een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest. De ‘North London Derby’ tegen Tottenham Hotspur vindt plaats op 24 september. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen staat gepland op zondag 19 mei 2024, het seizoen wordt dan afgesloten tegen Everton. Losse tickets Arsenal en voetbalreizen naar Arsenal boek je via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Arsenal 2023/2024!

Bekijk ons volledige aanbod van Arsenal-tickets en -voetbalreizen en kies jouw favoriete wedstrijd uit. Voor het aanbod tickets en het samenstellen van jouw voetbalreis naar Arsenal klik je eenvoudig op één van onderstaande buttons!

Tickets Arsenal Voetbalreis Arsenal samenstellen