Speelschema Arsenal 2020/2021

Het seizoen 2019/2020 is voor Arsenal wederom teleurstellend verlopen. Met een zevende positie op de ranglijst hebben zij naast het Champions League voetbal gegrepen. Wel heeft het seizoen de eerste prijs voor trainer/coach Mikel Arteta opgeleverd, namelijk de FA Cup. Hierdoor is Arsenal het seizoen 2020/2021 automatisch geplaatst voor de Europa League. De club wil gaan doorpakken door veel spelers te gaan verkopen en nieuw talent binnen te halen.

Start en einde seizoen voor Arsenal

Het nieuwe Premier League voetbalseizoen van Arsenal zal starten op zaterdag 12 september 2020. Dit met een uitwedstrijd tegen stadsgenoot en promovendus Fulham FC in het prachtige Craven Cottage stadion. Een week later staat de derby tegen West Ham United in het Emirates op het programma en daarna gaat de club al op bezoek bij landskampioen Liverpool. De laatste thuiswedstrijd staat gepland op zondag 23 mei 2021, het seizoen wordt dan afgesloten tegen Brighton. Losse tickets Arsenal en voetbalreizen naar Arsenal boek je via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Arsenal 2020/2021!

Zodra het weer mogelijk is om thuiswedstrijden van Arsenal te bezoeken zullen wij ons aanbod online plaatsen. Voor het aanbod tickets en het samenstellen van jouw voetbalreis naar Arsenal klik je eenvoudig op één van onderstaande buttons!

Tickets Arsenal Voetbalreis Arsenal samenstellen