Speelschema Arsenal 2019/2020

Op 13 juni 2019 maakt de Engelse voetbalbond het speelschema van Arsenal bekend. Afgelopen seizoen eindigde Arsenal op een teleurstellende 5e plaats. Aankomend seizoen is Arsenal erop gebrand om in de top 4 te eindigen. Op deze manier kwalificeert Arsenal zich via de reguliere competitie voor de Champions League. In de Europa League ging het Arsenal dit seizoen wel voor de wind. Eind mei staat in Baku de finale tegen Chelsea op het programma.

Start en einde seizoen voor Arsenal

Arsenal begint het seizoen in het weekend van 10 augustus. Voor de vakantiegangers de ideale mogelijkheid om een wedstrijd te bezoeken. Het seizoen van Arsenal zal eindigen op zondag 17 mei 2020. Dit heeft alles te maken met het feit dat internationals genoeg tijd hebben zich voor te bereiden op het EK. Losse tickets Arsenal en voetbalreizen naar Arsenal boek je via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Arsenal 2019/2020 is bekend!

De club uit Noord-Londen speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Burnley. Voor het aanbod tickets en het samenstellen van jouw voetbalreis naar Arsenal klik je eenvoudig op één van onderstaande buttons!

Tickets Arsenal Voetbalreis Arsenal samenstellen