Speelschema Arsenal 2022/2023

Na een aantal teleurstellende seizoenen van Arsenal lijkt het alsof ze weer rustig aan omhoog klimmen. In het seizoen van 2021/2022 behaalde de club namelijk een prima vijfde plaats na twee keer achtste te zijn geëindigd. Gaat het Mikel Arteta dit seizoen lukken om Arsenal weer terug naar de top te brengen? Ben jij benieuwd naar Arteta’s strategieën komend seizoen en wil je Arsenal graag een comeback zien maken in de Premier League? Lees dan verder en ontdek het volledige speelschema van Arsenal voor seizoen 2022/2023.

Start en einde seizoen voor Arsenal

Het nieuwe Premier League voetbalseizoen van Arsenal start op vrijdag 5 augustus 2023 en zij spelen ook gelijk de allereerste wedstrijd van dit seizoen. Ze spelen uit tegen Crystal Palace in het historische Selhurst Park. Een week later staat de wedstrijd tegen Leicester City in het Emirates op het programma en de eerste derby vindt plaats op 27 augustus als ze het opnemen tegen Fulham. De laatste thuiswedstrijd staat gepland op zondag 28 mei 2023, het seizoen wordt dan afgesloten tegen Wolverhampton Wanderers. Losse tickets Arsenal en voetbalreizen naar Arsenal boek je via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Arsenal 2022/2023!

Bekijk ons volledige aanbod van Arsenal-tickets en -voetbalreizen en kies jouw favoriete wedstrijd uit. Voor het aanbod tickets en het samenstellen van jouw voetbalreis naar Arsenal klik je eenvoudig op één van onderstaande buttons!

Tickets Arsenal Voetbalreis Arsenal samenstellen