Speelschema Atletico Madrid 2020/2021

Op zoek naar het speelschema van Atletico Madrid voor het seizoen 2020/2021? Helemaal op de hoogte zijn wanneer de wedstrijden van jouw favoriete club op het programma staan? Lees hieronder dan alles over het speelschema en programma van Atlético Madrid. Kijk jij al uit naar de wedstrijd tegen stadsgenoot Real Madrid (El Derbi Madrileño) of de topper tegen het FC Barcelona van Ronald Koeman?

Atlético Madrid eindigde in het seizoen 2019/2020 toch wel op een teleurstellende derde positie op de ranglijst. De club had maar liefst 17 punten minder verzameld dan landskampioen en rivaal Real Madrid. In het seizoen 2020/2021 hoopt de club weer te gaan strijden om het kampioenschap in La Liga en natuurlijk de Champions League. Atlético Madrid was opvallend genoeg niet heel erg actief op de zomerse transfermarkt. Trainer/coach Diego Simeone denkt met de komst van topschutter Luis Suárez zijn selectie op orde te hebben voor een kansrijk seizoen!

Programma Atletico Madrid in het kort

Het programma van Atletico Madrid in het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 27 september 2020. De thuiswedstrijd tegen Granada staat dan op het schema. Van enorm belang om meteen de eerste drie punten in het Wanda Metropolitano stadion te houden. De topwedstrijd tegen FC Barcelona staat in het weekend van 21-22 november op het speelschema. De Madrileense derby, uit tegen Real Madrid, wordt gespeeld in het weekend van 12-13 december 2020. De laatste thuiswedstrijd van het La Liga seizoen tegen Osasuna staat in het weekend van 17 mei 2021 op de planning. Zal dit een beslissende wedstrijd worden in het kampioenschap of is Atlético Madrid op dat moment al klaar?

Speelschema Atletico Madrid en wedstrijd bezoeken?

Kijk jij er naar uit om de wereldsterren van Atlético Madrid en Diego Simeone te bezoeken? Zodra dit weer mogelijk is zullen wij ons aanbod zo snel mogelijk online plaatsen. Het gehele speelschema en programma wordt gepubliceerd op de tickets Atlético Madrid en voetbalreizen Atlético Madrid pagina’s. Gezien de Corona situatie in de hele wereld is het nog even afwachten wanneer publiek weer voor 100% wordt toegelaten bij de voetbalwedstrijden in Spanje. Wil je in de tussentijd alsnog een bezoek brengen aan het prachtige Estadio Wanda Metropolitano? Misschien is het in dat geval leuk een stadiontour te boeken!

Voor ons aanbod tickets Atlético Madrid of het samenstellen van een geheel verzorgde voetbalreis naar Atléti, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets Atletico Madrid Voetbalreis samenstellen naar Atlético Madrid