Speelschema Atlético Madrid 2023/2024

Op zoek naar het speelschema van Atletico Madrid voor het seizoen 2023/2024? Helemaal op de hoogte zijn wanneer de wedstrijden van jouw favoriete club op het programma staan? Lees hieronder dan alles over het speelschema en programma van Atlético Madrid. Kijk jij al uit naar de wedstrijd tegen stadsgenoot Real Madrid (El Derbi Madrileño) of de topper tegen FC Barcelona?

Atlético Madrid behoort zeker tot een van de Spaanse topclubs en dat bewijzen ze al meer. De club eindigt regelmatig in de top drie van La Liga en soms zelfs op de eerste plek, zoals in seizoen 2020/2021. Trainer Diego Simeone ziet dit maar al te graag terug in het seizoen 2023/2024. Hij stoomt het team klaar om een nieuwe La Liga titel aan hun naam toe te voegen. Gaat het Atlético Madrid lukken om topclubs als Real Madrid en Barcelona in te halen het komende seizoen? Met een aantal nieuwe aanwinsten heeft Atlético Madrid zeker hoop!

Programma Atlético Madrid in het kort

Het programma van Atlético Madrid in het nieuwe seizoen gaat van start op maandag 14 augustus 2023. De uitwedstrijd tegen Granada staat dan op het schema. Het zou natuurlijk geweldig zijn om dan al de eerste punten binnen te slepen. De topwedstrijd tegen FC Barcelona staat in het weekend van 3 december op het speelschema. De Madrileense derby, thuis tegen Real Madrid, wordt gespeeld in het weekend van 24 september 2023. Zondag 26 mei 2024 vindt de laatste speelronde van La Liga plaats en dan moet Atlético Madrid afreizen naar het Estadio Anoeta om Real Sociedad te verslaan.

Speelschema Atlético Madrid en wedstrijd bezoeken?

Kijk jij er naar uit om de wereldsterren van Atlético Madrid en Diego Simeone te bezoeken? Neem dan eens de tijd om naar ons volledige aanbod te kijken. Het gehele speelschema en programma wordt gepubliceerd op de tickets Atlético Madrid en voetbalreizen Atlético Madrid pagina’s. Wil je alle ins en outs van het prachtige Estadio Wanda Metropolitano ontdekken? Misschien is het in dat geval leuk een stadiontour te boeken!

Voor ons aanbod tickets Atlético Madrid of het samenstellen van een geheel verzorgde voetbalreis naar Atlético Madrid, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets Atletico Madrid Voetbalreis samenstellen naar Atlético Madrid