Speelschema Borussia Dortmund 2023/2024

Ieder seizoen geldt Borussia Dortmund als de belangrijkste uitdager van Bayern München. Ook in het seizoen 2023/2024 zal Dortmund er weer alles aan doen om de titel binnen te slepen. Dortmund kwam afgelopen seizoen ongekend dichtbij maar liep het toch nog mis in de laatste speelronde. Met een frisse selectie en een aantal nieuwe spelers hoopt Borussia Dortmund dit seizoen de kampioenreeks van Bayern eindelijk te gaan verbreken.

Start en einde seizoen voor Borussia Dortmund

Traditiegetrouw start het seizoen in Duitsland met de strijd om de Supercup, waar de bekerwinnaar het opneemt tegen de landskampioen. Het Bundesliga seizoen start voor Borussia Dortmund op zaterdag 19 augustus wanneer ze 1. FC Köln gaan proberen te verslaan. De eerste Duitse Klassieker wordt gespeeld in het Signal Iduna Park en vindt plaats op zaterdag 11 november 2023. Seizoen 2023/2024 komt ten einde op zaterdag 18 mei 2024 en dan speelt Borussia Dortmund tegen SV Darmstadt 98.

Het speelschema Borussia Dortmund 2023/2024

Kun jij niet wachten op een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezoeken? Bekijk dan ons aanbod van Borussia Dortmund-tickets of voetbalreizen naar Borussia Dortmund door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Tickets Borussia Dortmund Voetbalreis Borussia Dortmund samenstellen