Speelschema Borussia Dortmund 2020/2021

Ieder seizoen geldt Borussia Dortmund als de belangrijkste uitdager van Bayern München. Ook in het seizoen 2020/2021 zal Dortmund er weer alles aan doen om de titel binnen te slepen. Met een frisse selectie en een aantal nieuwe (jonge) spelers hoopt Borussia Dortmund dit seizoen de kampioenreeks van Bayern te gaan verbreken.

Start en einde seizoen voor Borussia Dortmund

Traditiegetrouw start het seizoen in Duitsland met de strijd om de Supercup op 30 september 2020, hier neemt Dortmund het in de Allianz Arena op tegen landskampioen Bayern. De 1. Bundesliga zal beginnen in het weekend van 18-21 september. De laatste speelronde van Borussia Dortmund staat gepland op zaterdag 22 mei 2021. Daarnaast zal de winterstop in Duitsland dit seizoen, met het oog op het aankomende EK voetbal, korter zijn. De eerste speelronde na de winterstop is namelijk al in het weekend van 2-4 januari 2021.

Het speelschema Borussia Dortmund 2020/2021

Borussia Dortmund trapt het nieuwe seizoen af met een thuiswedstrijd tegen concurrent Borussia Mönchengladbach, hiermee staat er direct een beladen duel op het programma. De Kohlenpott derby tegen Schalke 04 staat op de vijfde speelronde op het programma, in het weekend van 23-26 oktober. De topwedstrijd tegen Bayern München staat twee speelrondes later gepland, in het weekend van 6-8 november. Op de laatste speeldag neemt Dortmund het thuis op tegen Bayer Leverkusen. Zal er dan nog wat op het spel staan voor de zwart-gelen?

Tickets Borussia Dortmund Voetbalreis Borussia Dortmund samenstellen