Speelschema Borussia Dortmund 2022/2023

Ieder seizoen geldt Borussia Dortmund als de belangrijkste uitdager van Bayern München. Ook in het seizoen 2022/2023 zal Dortmund er weer alles aan doen om de titel binnen te slepen. Met een frisse selectie en een aantal nieuwe spelers hoopt Borussia Dortmund dit seizoen de kampioenreeks van Bayern te gaan verbreken.

Start en einde seizoen voor Borussia Dortmund

Traditiegetrouw start het seizoen in Duitsland met de strijd om de Supercup, waar Dortmund het in de Allianz Arena opneemt tegen landskampioen Bayern. Het Bundesliga seizoent start voor Borussia Dortmund op zaterdag 6 augustus wanneer ze Bayer Leverkusen gaan proberen te verslaan. De eerste Duitse Klassieker wordt gespeeld in het Signal Iduna Park en vindt plaats op zaterdag 8 oktober. Seizoen 2022/2023 komt ten einde op zaterdag 27 mei en dan speelt Borussia Dortmund tegen 1. FSV Mainz 05.

Het speelschema Borussia Dortmund 2022/2023

Kun jij niet wachten op een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezoeken? Bekijk dan ons aanbod van Borussia Dortmund-tickets of voetbalreizen naar Borussia Dortmund door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Tickets Borussia Dortmund Voetbalreis Borussia Dortmund samenstellen