Speelschema Chelsea 2022/2023

Chelsea is een van de topclubs van Engeland en dit is al jaren zo. De club is daarom ook enorm populair en er worden vaak tickets of voetbalreizen naar Chelsea geboekt op onze website. Vorig seizoen eindigde Chelsea op de 3e plek. Zullen ze in het seizoen van 2022/2023 deze lijn doortrekken en op de 1e plaats belanden? Het speelschema van Chelsea is inmiddels bekend gemaakt en de Blues zullen er weer alles aan doen om City en Liverpool te verslaan dit seizoen. Ben jij benieuwd naar het speelschema van Chelsea? Lees dan snel verder!

Start en einde seizoen voor Chelsea

Voor Chelsea start het nieuwe seizoen op zaterdag 6 augustus en ze starten meteen met een spannende pot: Everton – Chelsea. Dit is bij uitstek de mogelijkheid om een wedstrijd in de zomervakantie te bezoeken. De laatste speelronde in Engeland staat op zondag 18 mei 2023 gepland en Chelsea neemt het dan in eigen huis op tegen Newcastle United.

Het speelschema Chelsea 2022/2023 is bekend!

Het gehele speelschema van Chelsea is bekend gemaakt en die kun je makkelijk vinden door op onderstaande buttons te klikken. Op deze pagina’s vind je ook ons aanbod voor tickets en voetbalreizen naar Chelsea!

Aanbod tickets Chelsea Stel je voetbalreis Chelsea samen