Speelschema Chelsea 2023/2024

Chelsea is een van de topclubs van Engeland en dit is al jaren zo. De club is daarom ook enorm populair en er worden vaak tickets of voetbalreizen naar Chelsea geboekt op onze website. Vorig seizoen eindigde Chelsea op een enorm teleurstellende 12e plaats. Chelsea kende een heel slecht seizoen. Zullen ze in het seizoen van 2023/2024 uit dit dal komen en weer mee gaan spelen in de top 3? Het speelschema van Chelsea is inmiddels bekend gemaakt en de Blues zullen er weer alles aan doen om City en Liverpool te verslaan dit seizoen. Ben jij benieuwd naar het speelschema van Chelsea? Lees dan snel verder!

Start en einde seizoen voor Chelsea

Voor Chelsea start het nieuwe seizoen op zondag 13 augustus en zullen ze meteen op de proef gesteld worden door Liverpool. Dit is bij uitstek de mogelijkheid om een wedstrijd in de zomervakantie te bezoeken. De laatste speelronde in Engeland staat op zondag 19 mei 2024 gepland en Chelsea neemt het dan in eigen huis op tegen Bournemouth.

Het speelschema Chelsea 2023/2024 is bekend!

Het gehele speelschema van Chelsea is bekend gemaakt en die kun je makkelijk vinden door op onderstaande buttons te klikken. Op deze pagina’s vind je ook ons aanbod voor tickets en voetbalreizen naar Chelsea!

Aanbod tickets Chelsea Stel je voetbalreis Chelsea samen