Speelschema Liverpool 2022/2023

Liverpool is een geliefde club in de Premier League en zij draaien al jaren mee in de top van deze competitie. Vorig seizoen eindigde de club nog op een tweede plaats, dus dit seizoen zal Liverpool weer alles op alles zetten om de Premier League titel te winnen. Met nieuwe aanwinsten zoals Darwin Núñez, Fábio Carvalho en Calvin Ramsay verwacht Jürgen Klopp hoge ogen te gooien dit seizoen. In het seizoen 2022/2023 gaat de club niet alleen voor de Premier League winst, maar ook voor de veertiende Champions League titel!

Start en einde seizoen voor Liverpool

Het seizoen begint dit jaar een stuk eerder dan normaal in Europese competities. Dit komt natuurlijk door het WK in Qatar deze winter. Daarom vindt de eerste wedstrijd van Liverpool dit jaar plaats op 6 augustus tegen Fulham. Daarna neemt Liverpool het thuis in Anfield op tegen Crystal Palace. Dit zijn taaie aftrappers, maar Liverpool kennende, slaan zij zich erdoorheen. Op 22 augustus nemen ze het op tegen Manchester United en daarna wordt het voor Liverpool iets minder uitdagend.  De laatste thuiswedstrijd nemen zij op tegen Aston Villa en op zondag 28 mei speelt Liverpool haar laatste wedstrijd tegen Southampton. Wie weet wordt dit weer een historische dag?! Losse tickets voor Liverpool koop je natuurlijk via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Liverpool 2022/2023

Het gehele aanbod van tickets voor Liverpool vind je natuurlijk op onze website. Voor tickets en voetbalreizen naar een thuiswedstrijd van Liverpool dit seizoen vindt je via onderstaande knoppen een mooi overzicht. Blijf daarnaast op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Aanbod tickets Liverpool Voetbalreis naar Liverpool samenstellen