Speelschema Liverpool 2020/2021

In een vreemd “Corona seizoen” is Liverpool na 30 jaar eindelijk weer kampioen van Engeland geworden, hier zaten de supporters dan ook met smart op te wachten. Jürgen Klopp zal zijn kampioenselftal grotendeels gaan behouden en wellicht willen aanvullen met enkele verse aankopen. In het seizoen 2020/2021 is de club weer favoriet voor de titel een gaan zij op jacht naar de zevende Champions League titel!

Start en einde seizoen voor Liverpool

De weg naar een nieuwe Premier League landstitel in 2020/2021 begint voor Liverpool niet gemakkelijk. Op zaterdag 12 september 2020 trapt Liverpool thuis op Anfield af tegen promovendus en kampioen uit de Championship, Leeds United. Vervolgens staan in vier weken tijd de krakers tegen Chelsea (uit), Arsenal (thuis) en Everton (uit) op het programma. De laatste thuiswedstrijd van Liverpool is op de laatste speelronde (zondag 23 mei 2021) tegen Crystal Palace. Wie weet wordt dit weer een historische dag?! Losse tickets voor Liverpool boek je natuurlijk via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Liverpool 2020/2021

Zodra thuiswedstrijden van Liverpool weer bezocht kunnen worden zullen wij ons gehele aanbod zo snel mogelijk online plaatsen. Voor tickets en voetbalreizen naar een thuiswedstrijd van Liverpool dit seizoen vindt je via onderstaande knoppen een mooi overzicht. Blijf daarnaast op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Aanbod tickets Liverpool Voetbalreis naar Liverpool samenstellen