Speelschema Liverpool 2023/2024

Liverpool is een geliefde club in de Premier League en zij draaien al jaren mee in de top van deze competitie. Vorig seizoen eindigde de club op een teleurstellende vijfde plaats, dus dit seizoen moet Liverpool weer alles op alles zetten om mee te doen in de Premier League titelstrijd. Met nieuwe aanwinsten zoals Darwin Núñez, Fábio Carvalho en Calvin Ramsay verwacht Jürgen Klopp hoge ogen te gooien dit seizoen. In het seizoen 2023/2024 gaat de club niet alleen voor de Premier League winst, maar ook voor de veertiende Champions League titel!

Start en einde seizoen voor Liverpool

Liverpool trapt het seizoen af met meteen een kraker tegen Chelsea die gespeeld zal worden op Stamford Bridge. Dit is een taaie aftrapper, maar Liverpool kennende, slaan zij zich erdoorheen. De laatste wedstrijd speelt neemt Liverpool het in eigen huis op tegen Wolverhampton. Wie weet wordt dit weer een historische dag?! Losse tickets voor Liverpool koop je natuurlijk via VoetbalreizenXL!

Het speelschema Liverpool 2023/2024

Het gehele aanbod van tickets voor Liverpool vind je natuurlijk op onze website. Voor tickets en voetbalreizen naar een thuiswedstrijd van Liverpool dit seizoen vindt je via onderstaande knoppen een mooi overzicht. Blijf daarnaast op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Aanbod tickets Liverpool Voetbalreis naar Liverpool samenstellen