Speelschema Manchester City 2022/2023

Manchester City is momenteel de succesvolste club in de Premier League. In de afgelopen vijf jaar zijn ze maar liefst vier keer kampioen geworden. Pep Guardiola is natuurlijk wederom uit op de winst, maar hij steekt ook veel energie in de Champions League dit seizoen. Wil jij erbij zijn als Manchester City wederom de Premier League titel wint in het seizoen van 2022/2023 of wanneer zij onverwachts worden verslagen door een van de felbegeerde tegenstanders? De laatste speelronde van de Premier League is áltijd bloedstollend en het is daarom zeker aan te raden om daar bij te zijn. Check hieronder ons aanbod aan van tickets en voetbalreizen naar Manchester City en ontdek het speelschema van Manchester City!

Start en einde seizoen voor Manchester City

Manchester City trapt het seizoen 2022/23 af op zondag 7 augustus met een wedstrijd tegen West Ham United. Een week later spelen zij voor het eerst thuis in het Etihad Stadium tegen AFC Bournemouth. De laatste speelronde vindt plaats op zondag 28 mei en hier spelen zij uit tegen Brentford. Plan je voetbalreis naar Manchester City op tijd en beleef een unieke voetbalervaring.

Het speelschema Manchester City 2022/2023

Neem een kijkje van ons aanbod voor Manchester City wedstrijden in het seizoen van 2022/2023. Voor het aanbod tickets of het samenstellen van je voetbalreis naar een wedstrijd van Manchester City kun je eenvoudig op één van onderstaande buttons klikken!

Tickets Manchester City Voetbalreis naar Manchester City samenstellen