Speelschema Manchester City 2023/2024

Manchester City is momenteel de succesvolste club in de Premier League. In de afgelopen zes jaar zijn ze maar liefst vijf keer kampioen geworden. Pep Guardiola is natuurlijk wederom uit op de winst, maar hij steekt ook opnieuw veel energie in de Champions League dit seizoen, die hij natuurlijk nog een keer wil winnen. Wil jij erbij zijn als Manchester City wederom de Premier League titel wint in het seizoen van 2023/2024 of wanneer zij onverwachts worden verslagen door een van de felbegeerde tegenstanders? De laatste speelronde van de Premier League is áltijd bloedstollend en het is daarom zeker aan te raden om daar bij te zijn. Check hieronder ons aanbod aan van tickets en voetbalreizen naar Manchester City en ontdek het speelschema van Manchester City!

Start en einde seizoen voor Manchester City

Manchester City trapt het seizoen 2023/2024 af op vrijdag 11 augustus met een thuiswedstrijd tegen Burnley. De eerste Manchester derby die gespeeld wordt in het Etihad Stadium zal vallen op 2 maart 2024. De twee grootmachten uit Manchester hebben elkaar dat seizoen dan al eerder getroffen, namelijk op 28 Oktober 2023 in Old Trafford. De laatste speelronde vindt plaats op zondag 19 mei en hier spelen zij thuis tegen West Ham United. Plan je voetbalreis naar Manchester City op tijd en beleef een unieke voetbalervaring.

Het speelschema Manchester City 2023/2024

Neem een kijkje van ons aanbod voor Manchester City wedstrijden in het seizoen van 2023/2024. Voor het aanbod tickets of het samenstellen van je voetbalreis naar een wedstrijd van Manchester City kun je eenvoudig op één van onderstaande buttons klikken!

Tickets Manchester City Voetbalreis naar Manchester City samenstellen