Speelschema Manchester City 2019/2020

Met een totaal aantal punten van 98 prolongeerde Manchester City haar titel afgelopen seizoen. De strijd bleef tot het einde spannend omdat Liverpool tot een totaal van 97 punten kwam. Helaas zat het Champions League seizoen er al in de kwartfinale op door de uitschakeling tegen de Spurs. Manchester City zal er ook volgend seizoen weer alles aan doen om kampioen van Engeland te worden en tot de finale mee te strijden om de prestigieuze Champions League titel.

Start en einde seizoen voor Manchester City

Manchester City begint het nieuwe seizoen in het weekend van 10 augustus. Dit biedt een unieke kans op de landskampioen in de zomer al in actie te zien. Het seizoen eindigt voor Manchester City op zondag 17 mei 2020. Plan je voetbalreis naar Manchester City op tijd en beleef een unieke voetbalervaring.

Het speelschema Manchester City 2019/2020

Manchester City speelt voor het eerst in eigen huis op 17 augustus tegen Tottenham Hotspur. Voor het aanbod tickets of het samenstellen van je voetbalreis naar een wedstrijd van Manchester City kun je eenvoudig op één van onderstaande buttons klikken!

Tickets Manchester City Voetbalreis naar Manchester City samenstellen