Speelschema Manchester City 2020/2021

Met een totaal aan 81 punten uit 38 wedstrijden was voor Manchester City niet voldoende om opnieuw landskampioen van Engeland te worden. Liverpool behaalde maar liefst 99 punten en was daarmee de terechte landskampioen van het seizoen 2019/2020. Zoals het nu lijkt zal Pep Guardiola gewoon aanblijven als manager van Manchester City en wil hij het elftal flink gaan verfrissen om het seizoen 2020/2021 weer af te sluiten als landskampioen, echter is het winnen van de Champions League misschien wel een grotere wens.

Start en einde seizoen voor Manchester City

Manchester City begint het Premier League seizoen 2020/2021 op zaterdag 19 september 2020 met een uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Een week later spelen zij voor het eerst thuis in het Etihad Stadium tegen het altijd lastige Leicester City. Op de laatste speelronde speelt Manchester City thuis tegen Everton, deze kleinere derby staat gepland op zondag 23 mei 2021. Plan je voetbalreis naar Manchester City op tijd en beleef een unieke voetbalervaring.

Het speelschema Manchester City 2020/2021

Wanneer het weer mogelijk is om een thuiswedstrijd van Manchester City te bezoeken komt ons aanbod zo snel mogelijk online te staan. Voor het aanbod tickets of het samenstellen van je voetbalreis naar een wedstrijd van Manchester City kun je eenvoudig op één van onderstaande buttons klikken!

Tickets Manchester City Voetbalreis naar Manchester City samenstellen