Speelschema Manchester City 2019/2020

Met een totaal aantal punten van 98 prolongeerde Manchester City haar titel afgelopen seizoen. De strijd bleef tot het einde spannend omdat Liverpool tot een totaal van 97 punten kwam. Helaas zat het Champions League seizoen er al in de kwartfinale op door de uitschakeling tegen de Spurs. Manchester City zal er ook volgend seizoen weer alles aan doen om kampioen van Engeland te worden en tot de finale mee te strijden om de prestigieuze Champions League titel.

Start en einde seizoen voor Manchester City

Manchester City begint het nieuwe seizoen in het weekend van 10 augustus. Dit biedt een unieke kans op de landskampioen in de zomer al in actie te zien. Het seizoen eindigt voor Manchester City op zondag 17 mei 2020. Plan je voetbalreis naar Manchester City op tijd en beleef een unieke voetbalervaring.

Het nieuwste speelschema Manchester City 2019/2020 ontvangen?

Voor Manchester City geldt dat het speelschema voor 2019/2020 op 13 juni bekend gemaakt wordt. Benieuwd welke wedstrijd als eerste op het programma staat? Houdt dan goed onze website in de gaten of laat je gegevens bij ons achter. Wij sturen je dan digitaal het schema toe.