Speelschema Paris Saint Germain 2020/2021

Vanwege het vroegtijdig eindigen van de Ligue 1, vanwege het Coronavirus, werd Paris Saint-Germain wederom bekroond tot landskampioen van Frankrijk. Voor PSG was het een succesvol seizoen, want naast de Ligue 1 wonnen zij ook de twee Franse bekers. Ook in het seizoen 2020/2021 gaat Paris Saint-Germain uiteraard weer volop voor de titel. Daarnaast heeft de club, zoals ieder jaar, de wens om eens de Champions League te winnen.

Start en einde seizoen voor Paris Saint Germain

Afhankelijk van het verloop in de Champions League zal het seizoen voor Paris Saint-Germain beginnen op zondag 23 augustus 2020, met een thuiswedstrijd tegen FC Metz. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is in het weekend van 16 mei 2021 tegen Reims. Een week later zal de Ligue 1 eindigen, want kort daarop staat het EK voetbal alweer voor de deur.

Het nieuwste speelschema Paris Saint Germain 2020/2021

Als het weer mogelijk is om een thuiswedstrijd van Paris Saint Germain te bezoeken dan zullen wij dit via onze nieuwsbrief, website en social media kanalen communiceren. Veel reizigers zitten er met smart op te wachten om sterren als Kylian Mbappé en Neymar te bezoeken. Zullen er komend seizoen, naast Mitchel Bakker, nog meerdere Nederlanders actief zijn bij de club uit de hoofdstad Parijs?