Speelschema Paris Saint Germain 2023/2024

Paris Saint-Germain is veruit de populairste voetbalclub in Frankrijk. Jaarlijks reizen ontzettend veel voetbalfans af naar Parijs om deze fantastische club te zien spelen in het Parc des Princes. Supporters willen graag wereldberoemde voetballers, zoals Mbappé en Neymar de sterren van de hemel zien spelen. Dit is natuurlijk niet de enige reden; hoe leuk zou het namelijk zijn om de laatste wedstrijd van het seizoen 2023/2024 van Paris Saint-Germain te bezoeken en dan het kampioenschap van de club te vieren in het magische Parijs? Als dit een droom van jou is, lees dan verder en ontdek meer over het speelschema van Paris Saint-Germain.

Start en einde seizoen voor Paris Saint-Germain

Naar verluidt, zal de eerste wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Lorient gespeeld worden in het weekend van 13 augustus 2023 . De wedstrijd tussen PSG en de eeuwige op een na succesvolste club van Frankrijk – Olympique Marseille – vindt plaats in het weekend van 24 september in het Parc des Princes. Op zaterdag 18 mei 2024 sluit het Ligue 1 seizoen weer af met tien spetterende wedstrijden. PSG speelt dan de return tegen Metz.

Het nieuwste speelschema Paris Saint Germain 2023/2024

Bekijk ons aanbod van Paris Saint-Germain wedstrijden en kies de wedstrijd die jij graag wilt bezoeken. Het is mogelijk om losse tickets voor Paris Saint-Germain te kopen op onze website, maar je kunt ook een volledig verzorgde voetbalreis naar PSG boeken.