Speelschema Tottenham Hotspur 2023/2024

Met nieuwe trainer Ange Postecoglou hoopt Tottenham Hotspur weer bij een van de topclubs van de Premier League te horen. Ondanks dat de club de laatste tijd niet de resultaten boekt die ze willen behalen, hebben ze nu nieuwe hoop gekregen. Tottenham Hotspur gaat er in het seizoen 2023/2024 écht voor! Bezoek het Tottenham Hotspur Stadium in Londen en juich Tottenham Hotspur toe naar de winst. Hieronder vind je meer informatie over het speelschema van de club en hoe jij makkelijk tickets kunt scoren of een voetbalreis naar Tottenham Hotspur kunt boeken.

Start en einde seizoen van de Spurs

Op zondag 13 augustus 2023 neemt Tottenham Hotspur het op tegen Brentford tijdens de eerste speelronde van de Premier League. De laatste wedstrijd van het Premier League seizoen is op zondag 19 mei 2024 , uit tegen Sheffield United. Losse tickets voor een duel van Tottenham Hotspur koop je natuurlijk via VoetbalreizenXL!

Het nieuwe speelschema Spurs 2023/2024

Voor het aanbod voor alle thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur klik je eenvoudig op één van onderstaande links. Veel plezier!

Aanbod tickets Spurs Voetbalreis naar Tottenham Hotspur samenstellen