Speelschema Tottenham Hotspur 2022/2023

Met nieuwe trainer Antonio Conte hoopt Tottenham Hotspur weer bij een van de topclubs van de Premier League te horen. Ondanks dat de club de laatste tijd niet de resultaten boekt die ze willen behalen, hebben ze nu nieuwe hoop gekregen. Tottenham Hotspur gaat er in het seizoen 2022/2023 écht voor! Bezoek het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium in Londen en juich Tottenham Hotspur toe naar de winst. Hieronder vind je meer informatie over het speelschema van de club en hoe jij makkelijk tickets kunt scoren of een voetbalreis naar Tottenham Hotspur kunt boeken.

Start en einde seizoen van de Spurs

Op zaterdag 6 augustus neemt Tottenham Hotspur het in eigen stadion op tegen Southampton tijdens de eerste speelronde van de Premier League. De week erna vindt al de eerste derby plaats, tussen Tottenham Hotspur en topclub Chelsea. De spanning zal ongetwijfeld weer om te snijden zijn op zondag 14 augustus. De laatste wedstrijd van het Premier League seizoen is op zondag 28 mei 2022, uit bij Leeds United. Losse tickets voor een duel van Tottenham Hotspur koop je natuurlijk via VoetbalreizenXL!

Het nieuwe speelschema Spurs 2022/2023

Voor het aanbod voor alle thuiswedstrijden van Tottenham Hotspur klik je eenvoudig op één van onderstaande links. Veel plezier!

Aanbod tickets Spurs Voetbalreis naar Tottenham Hotspur samenstellen