Speelschema Werder Bremen 2022/2023

Nadat Werder Bremen degradeerde naar de 2. Bundesliga wisten zij dat er iets moest veranderen. De trainer ging flink aan de slag met het team en gelukkig promoveerde de club na één seizoen weer terug naar het hoogste voetbalniveau van Duitsland; waar ze thuishoren. Dit seizoen moeten zij dus alles op alles zetten om in de Bundesliga te blijven en Werder Bremen gaan weer hun best doen om op z’n minst bij de middenmoten te horen. Wil jij zien of dit ze lukt tijdens een altijd spannende wedstrijd van Werder Bremen? Lees dan verder over het speelschema van de club en kies de wedstrijd uit waar jij graag naartoe wilt!

Start en einde seizoen voor Werder Bremen

Zaterdag 6 augustus is het al zover voor Werder Bremen; dan nemen ze het op tegen VfL Wolfsburg in de eerste speelronde van de Bundesliga. Seizoen 2022/2023 eindigt in het weekend van 27-28 mei en Werder Bremen neemt het dan op tegen Union Berlin. Is het hen dan gelukt om een veilige plaats in de ranglijsten te veroveren? Of hebben ze de punten tegen deze tijd nog hard nodig om niet te degraderen? Je komt er maar op één manier achter… Tickets voor Werder Bremen zijn erg populair en beperkt beschikbaar, boek daarom je voetbalreis naar Werder Bremen op tijd.

Werder Bremen bezoeken in het seizoen 2022/2023?

Ben jij van plan om komend seizoen een bezoek te brengen aan Werder Bremen? Bij ons kun je gemakkelijk tickets voor Werder Bremen aanschaffen, maar je kunt ook een volledig verzorgde voetbalreis naar Werder Bremen boeken. Neem rustig een kijkje door ons aanbod en kies het beste voor jou. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van ons aanbod en de mooiste aanbiedingen!