Speelschema Werder Bremen 2020/2021

Het seizoen 2019/2020 liep voor Werder Bremen anders dan gepland was. Play-off wedstrijden tegen Heidenheim had de club nodig om ternauwernood in de 1. Bundesliga te blijven. Met dezelfde trainer en enkele frisse nieuwe spelers hoopt Werder Bremen in het seizoen 2020/2021 weer in de middenmoot van de Bundesliga te kunnen eindigen. Daar hoort de club ook thuis, want het is een hele ervaring om het Weserstadion te bezoeken!

Start en einde seizoen voor Werder Bremen

Het seizoen voor Werder Bremen begint in het weekend 18-21 september met een thuiswedstrijd tegen Hertha BSC, zaak dus om meteen goed te beginnen. De laatste reguliere wedstrijd van het seizoen speelt Werder Bremen op zaterdag 22 mei 2020 thuis tegen Borussia Mönchengladbach. Tickets voor Werder Bremen zijn erg populair en beperkt beschikbaar, boek daarom je voetbalreis naar Werder Bremen op tijd.

Werder Bremen bezoeken in het seizoen 2020/2021?

Ben jij van plan om komend seizoen een bezoek te brengen aan Werder Bremen? Zodra het weer mogelijk is willen wij de reizigers graag weer kennis laten maken met deze fantastische club. Laat hieronder jouw gegevens achter en ben via de nieuwsbrief als eerste op de hoogte van ons aanbod!