Tickets finale Europa League 2016/2017

Na de 4-1 overwinning van Ajax op Olympique Lyonnais staan de Amsterdammers met 1 been in de finale van de Europa League! Geweldig! Treedt het Ajax van nu in de voetsporen van de gouden generatie?! Het kan maar zo..

Finale Ajax – Manchester United

De finale Europa League wordt dit jaar op 24 mei gespeeld in Stockholm (Zweden) en zal gaan tussen Ajax/Olympique Lyonnais en Celta/Manchester United. Zelf zouden we een finale Ajax – Manchester United geweldig vinden! Jonge ajacieden als Kluivert, Dolbert en de Ligt tegen oud-Ajacieden Ibrahimovic en Blind! Mocht Manchester United het niet redden dan nemen we natuurlijk ook genoegen met een finale Ajax – Celta!

Tickets finale Europa League 2016/2017 bestellen

Wil jij zeker zijn van een ticket finale europa league? Vraag dan op tijd een offerte aan en wie weet zit jij op de tribune bij deze nu al legendarische wedstrijd!!

Beschikbare tickets finale

Update:
De eerste geïnteresseerden hebben een offerte ontvangen en een aantal hebben zelfs al kaarten voor de finale in het bezit. Wees op tijd met uw aanvraag. Op = Op.

 

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.