Tickets Gelbe wand Borussia Dortmund

‘Die Gelbe Wand’, een van de populairste tribune ter wereld. Deze sfeertribune van Borussia Dortmund biedt plaats aan maar liefst 25.000 toeschouwers en is daarmee de grootste staantribune in het Europese voetbal. Iedere thuiswedstrijd is deze tribune tot de nok toe gevuld met fanatieke supporters van deze mooie club uit Dortmund.

In het Signal Iduna Park proppen zich doorgaans zo’n 80.000 supporters om Borussia Dortmund aan het werk te zien. Het stadion is al een pareltje op zich, maar één tribune steekt er met kop en schouders boven uit. ‘Die Gelbe Wand’ zoals de bijnaam luidt van de Südtribune biedt plaats aan bijna 25.000 supporters.

Op de tribune zijn alleen staan plaatsen en de sfeer is er ongeëvenaard. Bier, brätwurst, grote vlaggen en enorme sfeeracties kenmerken de tribune van Borussia Dortmund. De sfeer aanschouwen is een ervaring op zich, maar er midden in staan maakt je ervaring echt onvergetelijk. 90 minuten lang laten de supporters van Dortmund zich horen, bij geen enkele andere ploeg zijn de supporters zo trouw en fanatiek als bij Borussia Dortmund.

Wist je dat…

Die Gelbe wand plaats biedt aan 24.454 supporters?
The Times het Signal Iduna Park uitriep tot ‘Beste voetbalstadion in de wereld’?
In het hele Signal Iduna Park maar liefst 81.365 supporters passen?
Borussia Dortmund al in 1909 (!) werd opgericht?

Gelbe wand kaarten kopen

Wil jij een wedstrijd van Borussia Dortmund op ‘die gelbe wand’ bijwonen? Koop dan je tickets Gelbe Wand Borussia Dortmund bij VoetbalreizenXL. Naast tickets voor de Gelbe wand bieden wij ook kaarten aan voor alle overige tribunes. Denk daarbij aan korte zijde, lange zijde en hospitality kaarten.

Bekijk tickets Gelbe wand