VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!
Voetbaltickets België Voetbaltickets België

Voetbaltickets België bestellen

Bezoek op slechts een aantal uren rijden een wedstrijd in Belgie. Vanaf Amsterdam bent u binnen 1,5uur al in Antwerpen! Bestel je voetbaltickets België veilig en snel bij VoetbalreizenXL.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Tickets Club Brugge

Uitstekend te combineren met een city-trip aan het historisch centrum van Brugge.

Tickets Club Brugge

Tickets Anderlecht

Losse tickets Anderlecht eenvoudig online via VoetbalreizenXL.

Tickets Anderlecht

Tickets Standard Luik

Losse voetbaltickets voor de wedstrijden van Standard Luik.

Tickets Standard Luik

"Bedankt. Wij komen zeker terug!"

Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Tamar Okay

Voetbaltickets België

In België is de eerste klasse de hoogste afdeling van het professionele voetbal. De Belgische competitie bestaat uit 16 voetbalclubs. De Jupiler Pro League is de officiële naam van de competitie, dit is een verwijzing naar organisator Pro League en de huidige hoofdsponsor Jupiler. De competitie startte in 1895 en is daarmee na de Engelse, Schotse en Noord-Ierse de oudste competitie van de wereld.

Voetbaltickets België – Onze top 5

In de Belgische Belgische Jupiler Pro League spelen verschillende grote voetbalclubs. Onze top 5 meest geboekte reizen zijn:

Voetbaltickets België bestellen

Bent u op zoek naar Voetbaltickets België? Bij VoetbalreizenXL bent u aan het juiste adres! Op onze website bieden wij geen complete reizen naar België aan, maar mocht u geïnteresseerd zijn in de combinatie wedstrijdticket en een hotel, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Grote kans dat we je kunnen helpen met regelen van een geschikte overnachting.