Voetbalreizen en het Coronavirus

Beste voetballiefhebber,

De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden reizigers een unieke voetbalervaring in het buitenland mogen bezorgen. We willen al deze klanten bedanken voor het vertrouwen in VoetbalreizenXL!

Helaas is de voetbalwereld halverwege maart vanwege het Covid-19 virus abrupt tot stilstand gekomen en is het maken van een mooie voetbalreis momenteel helaas niet mogelijk. We zullen onze drang om buitenlands topclubs te bezoeken even in de ijskast moeten zetten.

Wanneer het weer mogelijk is om een voetbalreis te maken of tickets voor een voetbalwedstrijd in het buitenland te kopen, dan brengen we jou natuurlijk als eerste op de hoogte! Onze medewerkers staan voor je klaar om weer de mooiste en onvergetelijke voetbalreizen samen te stellen. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates. Blijf gezond en tot snel!

Corona voucher
Huidige klanten die gekozen hebben voor een voucher, kunnen deze inwisselen vanaf het moment dat er weer met publiek gevoetbald gaat worden. Wanneer u uiteindelijk besluit geen gebruik te maken van de reisvoucher, dan betalen wij u het (restant)bedrag van de reisvoucher terug. In overeenstemming met het beleid van de ACM moet VoetbalreizenXL het (restant)bedrag uiterlijk aan het eind van de dekkingstermijn van één jaar na uitgifte terugbetalen, maar niet eerder dan na 6 maanden na de uitgifte van de voucher. Hiermee blijft uw recht op geld terug bestaan maar ontvangt u de terugbetaling op een later tijdstip, uiterlijk één jaar na de uitgiftedatum van de reisvoucher.

We houden de ontwikkelingen in de gaten en staan weer voor je klaar wanneer het kan. Tot snel!

Namens het team van VoetbalreizenXL,

Martijn Duker (Mede-eigenaar)
Sidney van Riesen (Mede-eigenaar)


Status competities

Engeland (Premier League & Championship):
Liverpool is na 30 jaar weer bekroond tot kampioen van Engeland. De Premier League en Championship zijn uitgespeeld, maar zonder publiek op de tribunes.

Duitsland (Bundesliga en 2. Bundesliga):
In de Bundesliga is Bayern München voor het achtste jaar op rij kampioen geworden. SC Paderborn en Fortuna Düsseldorf zijn gedegradeerd naar de 2. Bundesliga terwijl Arminia Bielefeld en VFB Stuttgart zullen promoveren.

Spanje (La Liga):
Ook de Primera División is natuurlijk uitgespeeld zonder publiek op de tribunes. In het seizoen 2020/2021 werd Real Madrid bekroond tot landskampioen, dit voor de 34e (!) keer in historie.

Italië (Serie A):
De Italiaanse Serie A is later hervat en zal ook worden uitgespeeld zonder toeschouwers op de tribunes.

Frankrijk (Ligue 1):
Net als in Nederland is de Franse Ligue 1 dankzij het Coronavirus abrupt ten einde gekomen en niet volledig uitgespeeld. Hierdoor is Paris Saint Germain uitgeroepen tot landskampioen.

Schotland (Premiership):
In de Schotse Premiership is Celtic bekroond tot landskampioen, ook deze competitie is vanwege het Coronavirus niet volledig uitgespeeld.

Portugal (Primeira Liga):
Alle wedstrijden in Portugal waren uitgesteld, maar zijn uiteindelijk wel uitgespeeld. In het seizoen 2020/2021 bekroonde FC Porto zich tot landskampioen.

Update: Woensdag 22 juli 2020