Voetbalreizen en het Coronavirus

Veilig een voetbalreis boeken tijdens Covid-19

 

Beste voetballiefhebber,

De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden reizigers een unieke voetbalervaring in het buitenland mogen bezorgen. We willen al deze klanten bedanken voor het vertrouwen in VoetbalreizenXL!

Helaas is de voetbalwereld halverwege maart  2020 vanwege het Covid-19 virus abrupt tot stilstand gekomen en was het maken van een mooie voetbalreis afgelopen seizoen helaas niet mogelijk.

Gelukkig is er nu licht aan het eind van de tunnel en gaan wij er vanuit dat we komend seizoen weer afreizen naar de mooiste stadions binnen Europa!

Momenteel zijn wij onze reizen aan het samenstellen. Wanneer ons aanbod losse voetbaltickets en compleet verzorgde voetbalreizen online staat, dan brengen we jou natuurlijk als eerste op de hoogte! Onze medewerkers staan weer voor je klaar om de mooiste en onvergetelijke voetbalreizen samen te stellen. Houd onze websites en Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates. Blijf gezond en tot snel!

Corona voucher

Huidige klanten die gekozen hebben voor een voucher, kunnen deze inwisselen vanaf het moment dat er weer met publiek gevoetbald gaat worden. Wanneer u uiteindelijk besluit geen gebruik te maken van de reisvoucher, dan betalen wij u het (restant)bedrag van de reisvoucher terug. In overeenstemming met het beleid van de ACM moet VoetbalreizenXL het (restant)bedrag uiterlijk aan het eind van de dekkingstermijn van één jaar na uitgifte terugbetalen, maar niet eerder dan na 6 maanden na de uitgifte van de voucher. Hiermee blijft uw recht op geld terug bestaan maar ontvangt u de terugbetaling op een later tijdstip, uiterlijk één jaar na de uitgiftedatum van de reisvoucher.

We houden de ontwikkelingen in de gaten en staan weer voor je klaar wanneer het kan. Tot snel!

Namens het team van VoetbalreizenXL,

Mike Tol (Mede-eigenaar)
Jan Tol (Mede-eigenaar)