Veilig en betrouwbaar boeken

Veilig uw voetbalreis en losse voetbaltickets boeken in tijden van Corona. Het kan bij VoetbalreizenXL dankzij onze COVID-19 en SGR garantie!

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

VoetbalreizenXL BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug ontvangt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Controleren op de website van SGR

COVID-19 Garantie

Beperkt of geen publiek toegestaan

Mocht de wedstrijd welke u wilt gaan bezoeken zonder- of met een beperkt aantal toeschouwers worden gespeeld zullen wij indien nodig uw bestelling kosteloos annuleren.

Wanneer wij uw wedstrijdbezoek annuleren krijgt u de keuze:

  • Binnen 14 werkdagen na de speeldatum 100% uw aankoopbedrag retour.
  • Een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag te besteden bij VoetbalreizenXL. Switchen naar een andere land/ competitie / club is natuurlijk geen probleem.

Wedstrijd verplaatst / reizen niet mogelijk

Wanneer de wedstrijd verplaatst word en/of reizen vanuit het thuisland naar de plek van bestemming is verboden blijven de wedstrijdtickets geldig voor een eventuele nieuwe speeldatum. Hotelovernachting(en) boeken wij in samenspraak met u om naar de nieuwe speeldatum. Kunt u de wedstrijd niet bijwonen zullen wij uw aankoopbedrag omzetten in een 100% tegoed te besteden bij VoetbalreizenXL. Switchen naar een andere land/ competitie / club is natuurlijk geen probleem.

VoetbalreizenXL is niet verantwoordelijk wanneer iemand positief test op covid-19 en hierdoor de wedstrijd niet kan bijwonen.

Actuele corona maatregelen

Voor actuele corona maatregelen kunt u de websites van overheid te raadplegen.