Veilig en betrouwbaar boeken

Veilig uw voetbalreis en losse voetbaltickets boeken in tijden van Corona. Het kan bij VoetbalreizenXL dankzij onze COVID-19 en SGR garantie!

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

VoetbalreizenXL BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug ontvangt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Controleren op de website van SGR

COVID-19 Garantie

Geen publiek toegestaan

Mocht de wedstrijd welke u wilt gaan bezoeken zonder toeschouwers worden gespeeld zullen wij indien nodig uw bestelling annuleren.

Wanneer wij uw wedstrijdbezoek annuleren krijgt u de keuze:

  • Binnen 14 werkdagen na de speeldatum 100% uw aankoopbedrag retour; we zullen wel administratiekosten in rekening brengen.
  • Een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag te besteden bij VoetbalreizenXL. Switchen naar een andere land/ competitie / club is natuurlijk geen probleem. Let op: wij zullen alleen de onderdelen van de reis terugbetalen die bij VoetbalreizenXL zijn geboekt. Hiertoe behoren geen vluchten en eventuele accommodaties of excursies die zelf zijn geboekt.

Wedstrijd verplaatst

Wanneer de wedstrijd wordt verplaatst blijven de wedstrijdtickets geldig voor een eventuele nieuwe speeldatum. Hotelovernachting(en) boeken wij in samenspraak met u om naar de nieuwe speeldatum.

Kunt u de wedstrijd op de nieuwe datum niet bijwonen? Dan zetten wij uw aankoopbedrag om in een 100% tegoed te besteden bij VoetbalreizenXL. Switchen naar een ander land of een andere club is hierbij geen probleem.

VoetbalreizenXL is niet verantwoordelijk wanneer iemand positief test op covid-19 en hierdoor de wedstrijd niet kan bijwonen.

VoetbalreizenXL is niet verantwoordelijk wanneer het land/stad van bestemming hun beleid veranderd van 3G naar 2G/1G.

Waar moet ik op letten bij het boeken van mijn voetbaltickets/voetbalreis?

Let op: de geldende reis- en quarantainevoorschriften verschillen van land tot land en zijn afhankelijk van waar je je reis begint. Ticketkopers zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren en verifiëren van de laatste stand van zaken over deze informatie door regelmatig nationale en internationale overheidswebsites te controleren op de meest recente informatie.

Actuele corona maatregelen

Voor actuele corona maatregelen kunt u de websites van overheid te raadplegen.