Voetbalreizen vergelijken

Betrouwbare voetbalreizen

Wanneer je een voetbalreis wilt boeken naar het buitenland maak je deze keuze vaak niet binnen 5 minuten. Je overlegt, vergelijkt, wikt en weegt en uiteindelijk lijk je dan de ideale voetbalreis te hebben gevonden. Een voetbalreis online boeken, is dat wel vertrouwd? Op veel sites kun je niet terecht voor vragen of persoonlijk advies terwijl een voetbalreis toch als een behoorlijke kostenpost gezien kan worden. Hieronder daarom een duidelijk overzicht van een viertal betrouwbare partijen die zich niet verbergen achter een website maar via allerlei verschillende kanalen te bereiken zijn voor al je vragen. Twee aanbieders bieden compleet verzorgde voetbalreizen aan en de andere twee partijen bieden je veel opties op losse tickets voor de voetbalwedstrijd in het buitenland. Losse tickets bestellen is natuurlijk erg handig wanneer je je transfer en je hotel graag zelf wilt regelen.

Betrouwbare voetbalreizen organisaties:

  • VoetbalreizenXL
  • Number 1 Voetbalreizen

Betrouwbare losse ticket sites:

  • VoetbalticketXpert
  • Voetbalticketshop

Voetbalreizen Engeland

Een voetbalwedstrijd in Engeland biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een club uit de Premier League maar ook uit het tweede niveau in Engeland, de Championship. Dan zijn er binnen de Premier League ook nog veel verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een degradatiekandidaat of middenmoter waar voornamelijk de strijd op het veld met hard spel wordt gewonnen. De voorkeur bij veel voetbalsupporters zijn echter de topclubs in de Premier League en laten er in de Premier League nou juist de meeste topclubs spelen!

Zo vind je in Londen clubs als: Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur. Wereldsterren schitteren hier wekelijks in de grote stadions. Daarnaast vinden we in het noordoosten van Engeland nog een drietal topclubs. Aan Anfield Road vinden we Liverpool FC. De populairste club onder voetbalsupporters wanneer het gaat om voetbalreizen naar Engeland. Tot slot vinden we dan nog twee topclubs; Manchester United en Manchester City verdelen de stad Manchester in rood en blauw. Een bezoek aan een van deze zes clubs belooft ongetwijfeld een onvergetelijke voetbalervaring te worden.
Een voetbalreis naar Engeland bevat ten minste een pint in de lokale pub, een echt Engels ontbijt en een bomvolle matchday! Bekijk Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Spanje

Het land van de paella, tapas restaurants en zeer aangename temperaturen, Spanje. Met een ijzersterke subtop en drie Europese grootmachten wordt de Spaanse competitie de afgelopen jaren gezien als de sterkste ter wereld. Clubs als Sevilla, Real Betis en Valencia moeten het de top drie moeilijk maken. Met Real Madrid en Atlético Madrid beschikt de Spaanse hoofdstad over twee topploegen met enorme stadions. Daarnaast vinden we in Catalonië nog het grote FC Barcelona.

Bij een bezoek aan Spanje staat goed verzorgd voetbal op het menu in combinatie met het verkennen van de schitterende speelsteden. Een hapje eten op een mooi terras en genieten van het heerlijke Spaanse klimaat maken je bezoek aan de het zuid-Europese land helemaal compleet. Naar Voetbalreizen Spanje

Voetbalreis naar Frankrijk

In de Franse competitie is Paris Saint-Germain alleenheerser. De Franse topclub uit Parijs is de ideale mogelijkheid om een citytrip naar Parijs te combineren met een voetbalreis naar PSG. Met het geld van een rijke oliesjeik staat er ieder jaar weer een absolute machine op het veld en speelt de ploeg zich vaak met twee vingers in de neus naar het kampioenschap. Ben je op zoek naar een voetbalreis waar doelpunten een garantie zijn? Dan is Paris Saint-Germain waarschijnlijk de beste optie. Daarnaast leent Parijs zich uitermate geschikt te combineren met een stedentrip. Een bezoekje aan de Eiffeltoren en een wandeling over de Champs-Elysees mogen zeker niet ontbreken tijdens je voetbalreis naar Paris Saint Germain! Voetbalreizen Frankrijk

Voetbaltickets Duitsland

Met name de Duitse clubs in het grensgebied met Nederland zijn populair onder voetbalsupporters. Vaak wordt alleen een ticket afgenomen omdat de wedstrijd net over de grens prima te bezoeken is zonder hotelovernachting. Wanneer je dus op zoek bent naar een relatief goedkope voetbalreis dan is Duitsland de ideale optie. Je bespaart namelijk de kosten van een hotel en vlucht.

De kwaliteit van de Duitse competitie doet daarnaast niet onder voor de eerder genoemde competities. Zo zijn FC Bayern München en Borussia Dortmund de titelkandidaten en zitten daaronder een aantal clubs die het elkaar, en de twee topploegen, ontzettend moeilijk kunnen maken. De voetbalervaring wordt helemaal compleet met een biertje en een broodje bratwurst voorafgaand aan de wedstrijd. De sfeer in de Duitse voetbalstadions wordt gekenmerkt door enorme vlaggen, veel gezang en springende supporters negentig minuten lang! Naar Voetbalreizen Duitsland

Voetbalreis Italië

De laatste optie in het buitenland van de grote competities is de Italiaanse Serie A. Hier zijn zes clubs ieder jaar in de race voor het kampioenschap. Juventus, AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Lazio Roma en Napoli strijden ieder jaar met elkaar om de bovenste plekken in de competitie. De competitie wordt gekenmerkt door de enorme passie waar de supporters mee achter hun ploeg staan. De sfeer in Italië is dan ook echt uniek en moet je gewoon eens hebben meegemaakt.

Wanneer je op zoek bent naar een buitenlandse competitie die binnen 3 uurtjes vliegen, met lekker eten en een stad heeft die ideaal te combineren is als stedentrip & één of zelfs twee topclubs herbergt is Italië de ideale keuze!
Bekijk Voetbalreizen Italië.

Een voetbalreis is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. De enorme stadions, de atmosfeer en de hele reis op zich zorgen ervoor dat dat je het gevoel van een vakantie krijgt.