VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!
Voetbalreizen Belgie Voetbalreizen Belgie

Voetbalreizen Belgie Boeken

Compleet verzorgde voetbalreizen (incl. hotelovernachting) naar de Belgische Jupiler Pro League boeken? Dit kan eenvoudig online bij VoetbalreizenXL. Vele enthousiaste voetballiefhebbers gingen u voor! Binnen 1,5uur bent u op plek van bestemming!

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

"Wederom een mooie belevenis en uiteraard goed geregeld"

Gisteravond bij de wedstrijd Schalke 04- Eintracht Frankfurt geweest samen met mijn zoon Milan. Wederom een mooie belevenis en uiteraard goed geregeld door Voetbalreizen XL.

Berry Radstaat

Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Engeland zijn al jaren bijzonder populair en een jongensdroom voor vele voetballiefhebbers. De fantastische sfeer in de Engelse stadions, maar natuurlijk ook het hoge niveau waarop de vele Engelse topclubs spelen maken een bezoek aan een van de Engelse Premier League wedstrijden een bijzondere belevenis.

Voetbalreizen Engeland: Live top voetbal!

Topclubs als Manchester United, Arsenal, Chelsea en Liverpool kennen een rijke historie en een trouwe aanhang. De laatste jaren zijn clubs als Manchester City en Tottenham Hotspurs bezig aan een grote opmars en mengen ook zij zich in de strijd om de Engelse titel. Eigenlijk kent de Premier League alleen maar topvoetbal! Een van de redenen dat voetbalreizen Engeland het vaakst worden geboekt.

Onze top 5 voetbalreizen Engeland (Premier League):

Goedkope voetbalreizen Engeland

Al onze voetbalreizen Engeland zijn inclusief transfer, hotelovernachting(en) en wedstrijdticket. Wij bieden goedkope voetbalreizen Engeland aan tegen zeer scherpe prijzen. Boek vandaag nog uw voetbalreis naar Engeland en beleef een fantastisch Engels voetbalweekend! Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee.