VoetbalreizenXL en stichting Elk kind een bal

VoetbalreizenXL is sinds kort ambassadeur van de stichting Elk kind een bal. Elk kind een bal zet zich in om kinderen een succesverhaal te geven en hebben naar eigen zeggen dé formule gevonden in de vorm van een bal! VoetbalreizenXL is erg trots om verbonden te zijn aan zo’n mooie organisatie.

Waar staat Elk kind een bal voor?

Gezamenlijk met andere ambassadeurs zetten wij ons in om kinderen te verbinden, te inspireren en deze in beweging te brengen. Nationaal ligt de focus veelal bij maatschappelijke thema’s als overgewicht en het weghalen van kinderen achter de digitale schermen, door deze lekker te laten sporten (onderzoek wijst uit dat 85% van de kinderen in Nederland te weinig beweging krijgt). Door onze bijdrage kunnen verschillende ballen als krachtig sociaal maatschappelijk instrument worden ingezet waarbij de ontwikkeling van een kind centraal staat.

Wij hebben gelukkig al veel gouden ballen mogen weggeven en een glimlach op veler (kinder)gezichten mogen toveren!

Door VoetbalreizenXL gesponsorde goede doelen

VoetbalreizenXL probeert ieder jaar een verschillende goede doelen te steunen. Dankzij onze financiële bijdrage kunnen deze organisaties haar doelen bereiken. Wij van VoetbalreizenXL zijn dan ook zeer trots om onderstaande goede doelen te steunen en zullen dit de komende jaren blijven doen.

 

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Reacties zijn gesloten.