Waarom jij dit seizoen (nog) een wedstrijd in de Bundesliga moet bezoeken

Een korte reistijd

Bij een voetbalreis naar de Premier League of Primera Division ben je al snel het hele weekend van huis. Bij een bezoek aan de Duitse Bundesliga is dat niet het geval. Net over de Nederlands/Duitse grens bevinden zich verschillende Duitse topclubs. Denk hierbij aan Schalke04, Werder Bremen en uiteraard Borussia Dortmund. Vanaf Utrecht ben je met de auto binnen twee uur in Dortmund!

Gezelligheid vóór de wedstrijd

Ga net als de meeste supporters voor de wedstrijd vroegtijdig naar het stadion. Rond de verschillende stadions is veel gezelligheid te vinden. Het bier vloeit er rijkelijk, de braadwordsten zijn niet aan te slepen en de Duitse hits worden door de vele supporters luidkeels worden meegezongen.

Voetbal op het hoogste niveau

Met clubs als Borussia Dortmund, Bayern Munchen, Mönchengladbach en Leverkusen is Duitsland dit jaar sterk vertegenwoordigt in de Champions League. In 2013 schopte zelfs twee clubs uit de Bundesliga het tot de finale! Bayern Munchen won deze destijds met 2-1 van Borussia Dortmund! De Bundesliga kan dan ook wel als een van de sterkste competities van Europa worden beschouwd.

De stadions

De stadions van de topclubs in Duitsland zijn een stuk indrukwekkender dan de stadions die we in Nederland kennen. Zo heeft:

  • Het Signal Iduna Park, thuishaven van Borussia Dortmund een capiciteit van ruim 80.000 toeschouwers
  • De Veltins Arena, thuishaven van Schalke04 een capiciteit van ruim 60.000 toeschouwers
  • De Allianz Arena, thuishaven van Bayern Munchen een capiciteit van 75.000 toeschouwers

Ter vergelijking, de Amsterdam Arena heeft plaats voor 50.000 toeschouwers.

Via onderstaande link kun je al onze losse tickets voor de Bundesliga bekijken:
https://www.voetbalreizenxl.nl/tickets/duitsland/

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *