Winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!

Wij hebben in de eerste helft van het seizoen weer een hele boel schitterende foto’s van jullie mogen ontvangen. Wij hebben met moeite drie winnaars gekozen van onze foto winactie! Hier de resultaten van de fotowedstrijd.

3e plaats fotowedstrijd – Sandra Meyer en Teun

Toch hebben we een keuze moeten maken. Op de derde plek is Sandra geëindigd. Zij bezocht samen met haar zoon de FA Cup wedstrijd Chelsea – Nottingham Forest. Sandra wint een voetbalshirt van een club of land naar keuze! Laat je ons weten welk shirt we jouw kant op mogen sturen?

Fotowedstrijd

2e plaats fotowedstrijd – Wesly Kuyt (Fulham – Bournemouth)

Op een mooie tweede plek komt de groep van Wesley Kuyt! Zij winnen een waardebon van maar liefst €100,00 te besteden bij VoetbalreizenXL. Deze mannen hebben samen de wedstrijd van Fulham tegen Bournemouth bezocht. De thuisploeg ging in deze wedstrijd helaas met 0-3 onderuit tegen AFC Bournemouth.

Fotowedstrijd

De winnaar van de fotowedstrijd: Anton Huijzers (Liverpool – Arsenal)

En dan is daar het moment om de onbetwiste nummer 1 bekend te maken. Met stip op 1 is dit Anton Huijzers geworden. Zijn schitterende video van zijn bezoek aan Liverpool – Arsenal levert Anton twee tickets voor een thuiswedstrijd van Paris Saint Germain in 2019 op!

 

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.