fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Bestelproces VoetbalreizenXL

Bij VoetbalreizenXL vinden we het belangrijk dat onze klanten vrijheid hebben en eigen keuzes kunnen maken bij het samenstellen van een voetbalreis. Op onze website vind je naast compleet verzorgde voetbalreizen ook een ruim aanbod losse voetbaltickets.

Compleet verzorde voetbalreizen

Voetbalreis boeken – Stel zelf je reis samen

In een aantal eenvoudige stappen stel je zelf een unieke voetbalreis samen. Kies de wedstrijd die je graag wilt bezoeken en maak aan de hand van een aantal stappen je voetbalreis compleet. Bij de meeste clubs hebben we keuze uit diverse zitplaatscategorieën. Daarnaast bieden we per club verschillende hotels aan die gunstige gelegen zijn ten opzichte van stadion en/of stadscentrum. Hotelovernachtingen zijn in verschillende gradaties te boeken en altijd inclusief ontbijt.

Momenteel zijn onze voetbalreizen exclusief vlucht, maar indien een vlucht gewenst is kan je deze aanvragen tijdens het bestelproces.

Bekijk voetbalreizen

Losse voetbaltickets

Voetbaltickets bestellen – Snel en eenvoudig

In onze webshop kan je eenvoudig en snel je voetbaltickets voor Europese topclubs bestellen. Kies de wedstrijd die je wilt bezoeken, selecteer een van de tribune-optie en volg het verdere bestelproces. Na het controleren van je winkelwagen en het invullen van je persoonsgegevens, kan je de bestelling eenvoudig afrekenen met bekende betaalopties als iDEAL, Creditcard en voor onze Belgische klanten werken we met Bancontact en KBC/CBC betaalknop.

Bekijk voetbaltickets

Offerte op maat

Aanvraag van offerte – Alles geheel op maat

De bezoeker van de website heeft bij ons de mogelijkheid om voor één of meerdere wedstrijden een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze offerte proberen we zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de specifieke wensen en eisen van de klant. Om dit te kunnen realiseren hanteren wij servicekosten. Onder servicekosten vallen alle kosten die worden gemaakt om de aanvraag vanuit de klant om te zetten naar een unieke voetbalervaring. De prijs welke in sommige gevallen vermeld staat op de ticket kan hierdoor afwijken van hetgeen dat u bij ons betaald heeft. Overigens zijn de prijzen die vermeld staan op onze website inclusief service-, verzend- en administratiekosten.

Door op deze persoonlijke manier te werken weet u waar u aan toe bent, krijgen wij de ruimte onze klanten goed te adviseren en zijn wij in staat een unieke voetbalervaring te bieden welke in zijn geheel goed aansluit bij uw wensen!

Controle van offerteaanvraag
Wanneer je op de website een bepaald arrangement aanvraagt controleren wij de beschikbaarheid van het door u gekozen arrangement. Indien het arrangement nog beschikbaar is doen wij u een digitaal voorstel welke perfect aansluit bij uw eisen en wensen. Ons voorstel ontvangt u per e-mail. Indien u akkoord gaat met het aangeboden voorstel, kunt u de offerte eenvoudig digitaal ondertekenen door een handtekening met uw muis te zetten (tekenen).

Controle en bevestiging van je bestelling/aanvraag
Na ontvangst van je bestelling of ondertekende voorstel controleren wij alle gegevens. Vervolgens zullen wij het desbetreffende arrangement vastleggen en bevestigen via de mail. Na bevestiging per mail is uw boeking definitief en bindend.