VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbaltickets Frankrijk bestellen

Breng een bezoek aan de Ligue 1, het hoogste niveau in Frankrijk! Keuze uit topteams waaronder het grote Paris Saint Germain met sterspelers als Cavani en Neymar-JR. Bestel je voetbaltickets veilig bij VoetbalreizenXL.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Tickets Paris Saint Germain

Zie sterren als Kylian Mbappé, Thiago Silva en Neymar JR schitteren in Parc des Princes!

Tickets Paris Saint Germain

Tickets Olympique Marseille

Leuk om te combineren met een bezoek aan de prachtige havenstad Marseille.

Tickets Olympique Marseille

Tickets Olympique Lyon

Breng een bezoek aan een wedstrijd van Olympique Lyon en bekijk Memphis Depay en Kenny Tete .

Tickets Olympique Lyon

"Bedankt. Wij komen zeker terug!"

Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Tamar Okay

Voetbaltickets Frankrijk

De Ligue 1 is in Frankrijk het hoogste niveau van het betaalde voetbal. In Frankrijk spelen maar liefst 20 clubs om het kampioenschap van Frankrijk. Voetbaltickets Frankrijk bestel je veilig bij VoetbalreizenXL. 1.000+ klanten gingen u voor en beoordelen ons met een 8,6. Bij ons geen toren hoge prijzen. Wij maken voetbaltickets Frankrijk voor de Franse Ligue 1 betaalbaar.

Vanaf het jaar 2002 was Olympique Lyon heer en meester in de Lique 1. De club werd maarliefst 7 seizoenen op rij kampioen! Olympique Marseille wist deze zegereeks te doorbreken en ging er in 2010 met de titel vandoor. Inmiddels horen we steeds minder van Olympique Lyon en is Paris Saint Germain de grootste en bekendste club van Frankrijk.

Drie jaar terug is Paris Saint-German in handen gekomen van Qatar Sports Ivestments. Hierdoor is het voor PSG mogelijk grote namen aan te trekken wat het Franse voetbal weer helemaal op de kaart heeft gezet! Afgelopen jaren ging Paris Saint Germain onder leiding van Kylian Mbappé er met de cup vandoor! Breng een bezoek aan de landskampioen en zie helden als Kylian Mbappé, Mauro Icardi, Neymar en Thiago Silva schitteren!

Voetbaltickets Frankrijk – Onze top 5:

Onze top 5 meest bestelde  voetbaltickets Frankrijk zijn:

Voetbalreizen Frankrijk boeken

Naast losse voetbaltickets Frankrijk bieden wij ook compleet verzorgde voetbalreizen aan naar de Franse Ligue 1. Alle voetbalreizen Frankrijk zijn inclusief transfer, overnachting en wedstrijdticket. Tegen zeer scherpe prijzen bieden wij voetbalreizen Frankrijk aan. Bekijk aanbod voetbalreizen Frankrijk