fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbaltickets Frankrijk bestellen

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Paris Saint Germain Tickets

Zie wereldsterren schitteren in het Parc des Princes en ontdek de beeldschone stad Parijs!

Paris Saint Germain Tickets

c Tickets

Combineer je wedstrijdbezoek met een bezoek aan de prachtige havenstad Marseille.

c Tickets

Olympique Lyon Tickets

Bezoek een wedstrijd van Olympique Lyon en ontdek de sfeer in het moderne stadion!

Olympique Lyon Tickets

"Geweldige avond gehad en alles was goed geregeld"

Samen met mijn man en zoon naar Valencia vs villarreal geweest. Geweldige avond gehad en alles goed geregeld door voetbalreizenXL.

Leontine Preuter

Voetbaltickets naar Frankrijk koop je veilig en eenvoudig bij VoetbalreizenXL. Breng een bezoek aan de Ligue 1, het hoogste voetbalniveau in Frankrijk, en ontdek de sfeer bij een voetbalwedstrijd in Frankrijk.

Voetbaltickets Ligue 1

De Ligue 1 is in Frankrijk het hoogste niveau van het betaalde voetbal. In Frankrijk spelen maar liefst 20 clubs om het kampioenschap van Frankrijk. Vanaf het jaar 2002 was Olympique Lyon heer en meester in de Lique 1. De club werd maar liefst zeven seizoenen op rij kampioen! Olympique Marseille wist deze zegereeks te doorbreken en ging er in 2010 met de titel vandoor. Inmiddels horen we steeds minder van Olympique Lyon en is Paris Saint-Germain de grootste en bekendste club van Frankrijk.

Drie jaar terug is Paris Saint-German in handen gekomen van Qatar Sports Ivestments. Hierdoor is het voor PSG mogelijk grote namen aan te trekken wat het Franse voetbal weer helemaal op de kaart heeft gezet! Afgelopen jaren ging Paris Saint-Germain onder leiding van Kylian Mbappé er met de cup vandoor! Breng een bezoek aan de landskampioen en zie topspelers schitteren op het veld!

Combineer wedstrijdbezoek met stedentrip

Tickets voor een wedstrijd in de Franse Ligue 1 worden elk seizoen populairder, vooral tickets voor PSG. Iedereen wil de Franse topspelers een keer zien spelen. Als je een wedstrijd van PSG gaat bezoeken, kun je ook gelijk de prachtige stad van de liefde verkennen. Bezoek de Eiffeltoren, doe een rondvaart over de Seine en loop onder de Arc de Triomphe. Het is ook sterk aan te raden om je wedstrijdbezoek van Marseille of Lyon te combineren met het ontdekken van de steden. Ook deze Franse steden hebben een hoop te bieden! Door je wedstrijdbezoek te combineren met een stedentrip, haal je echt alles uit je voetbalreis!

Voetbaltickets Frankrijk bestellen?

Voetbaltickets naar Frankrijk best je eenvoudig en veilig bij VoetbalreizenXL. Selecteer de wedstrijd die jij graag wilt bezoeken en ga een geweldige tijd tegemoet in Frankrijk! Heb je nog vragen? Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of de online chat.