Speelschema Premier League 2023/2024

Het nieuwe speelschema Premier League 2023/2024 is weer bekend gemaakt! In dit speelschema vind je alle wedstrijden van het komende seizoen in de Premier League. We hebben alle wedstrijden en ons complete aanbod op onze website geplaatst. Aan de hand van het volledige speelschema van de Premier League 2023/2024 kun je eenvoudig een voetbalreis boeken of losse voetbaltickets voor de Engelse Premier League bestellen.

Eerste speelronde Premier League 2023/2024
De eerste speelronde wordt dit jaar op vrijdag 11 augustus gespeeld. Burnley, de nummer één van het afgelopen Championship seizoen, trapt de wedstrijd af in hun eigen stadion en nemen het op tegen het felbegeerde Manchester City. Op 24 september zal Arsenal het opnemen tegen Tottenham Hotspur in de legendarische North London Derby. Deze klassieker zal gegarandeerd voor sensatie zorgen. De laatste tien wedstrijden van het seizoen worden gespeeld op zondag 19 mei. Genoeg keuze dus! Wil je de start of het einde van het nieuwe Premier League seizoen bijwonen, zet bovenstaande data dan alvast in je agenda!


Speelschema Premier League 2023/2024 in je mailbox ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en informatie over de wedstrijden uit de Premier League? Schrijf je dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste updates en verslagen over het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024.


Speelschema Engeland (Premier League)

Voetbalreizen naar de Engelse Premier League zijn al jarenlang populair onder onze klanten. De prachtige Engelse stadions, de vele sterren en de authentieke Engelse voetbalsfeer maken de Premier League het bezoeken meer dan waard! De Engelse Premier League staat vooral bekend om haar vele topclubs. Afgelopen seizoen was het ongekend spannend in de Premier League met twee absolute topclubs die hebben gestreden om de titel. Het Manchester City van Pep Guardiola trok uiteindelijk aan het langste eind en pakte daarmee de titel van de Premier League. Arsenal eindigde met slechts 5 punten verschil op een tweede plaats.

Onderin de Premier League viel het doek voor Southampton, Leeds United en Leicester City. Deze clubs zullen we binnenkort terugzien in de Championship. We verwelkomen dit seizoen Burnley, Sheffield United en Luton Town in de Premier League.

Kan Manchester City haar titel prolongeren of wordt de geoliede machine van Pep Guardiola afgestopt door een van haar concurrenten? Wie wordt topscorer en wie de revelatie? Wie degradeert en wie verrast? Bekijk direct ons actuele aanbod voetbalreizen Engeland of losse voetbaltickets Engeland.