Waarom is VoetbalreizenXL veilig en betrouwbaar?

Op internet zijn verschillende partijen te vinden die voetbalreizen en losse voetbaltickets aanbieden. Maar waarom kiest u voor VoetbalreizenXL?

Meer dan 15.000 klanten

De afgelopen jaren hebben wij voor meer dan 15.000 supporters een voetbalreis verzorgd. Wij verzorgen niet alleen voor particulieren hun reis en/of losse ticket, maar hebben ook gehele verenigingen en bedrijven in onze klantenportefeuille. Bekijk eens onze Wall of Fame en onze socialmedia kanalen en laat u inspireren.

Aangetekende post

 • Al onze tickets worden indien mogelijk per aangetekende post verstuurd.
 • Voor beide partijen geldt:
  • Zekerheid van verzending (verzendbewijs)
  • Zekerheid van ontvangst (handtekening van ontvangst)
  • Recht op schadevergoeding bij vermissing of schade
  • Mogelijkheid tot het controleren van de status van de zending via Track & Trace
  • Tickets kunnen ook bij het verblijf bezorgd worden, u wordt in dat geval tijdig geïnformeerd

Klantenvertellen (gemiddelde score een 8.8)

Wij maken gebruik van een actief reviewsysteem genaamd ‘Klanten vertellen’. Onze klanten ontvangen na hun reis een uitnodiging om onze dienstverlening te beoordelen. Met de feedback die we van onze klanten ontvangen kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Voor potentiële klanten is het een prettige manier om te kijken hoe anderen hun reis hebben ervaren. Bekijk hier de reviews die wij ontvingen van meer dan 1.250 tevreden klanten!

Klantenfoto’s / Echte mensen

Anders dan bij vele andere reiswebsites hebben wij ervoor gekozen enkel foto’s te gebruiken die door onszelf en door onze klanten zijn geschoten. Wanneer je door onze website klikt krijg je een goed beeld van ons en onze klanten! Naast het gebruik van eigen foto’s zijn alle quotes en referenties die op onze website staan van onze eigen klanten.

24/7 bereikbaar

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via:

 • Chatfunctie rechts onder in uw scherm. Wij staan u graag te woord.
 • Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00uur.
 • Op wedstrijddagen en in het speelweekend zijn wij de gehele dag bereikbaar.
 • Wanneer u actief bent op Facebook kunt u ons ook via Facebook Messenger bereiken.
 • U mag ons ook altijd een e-mail sturen.

Actieve Facebook pagina

Wij zijn zeer actief op Facebook. Met meer dan 10.000 fans delen wij dagelijks aanbiedingen en verschillende voetbal gerelateerde berichten. Ben jij al fan van VoetbalreizenXL?

Maak kennis met het team

Wij verschuilen ons niet achter een contactformulier maar hebben liever persoonlijk contact. Weet bij wij u koopt.. Door onze gehele website en op onze ‘over ons’ pagina tonen wij  u foto’s van onze medewerkers. Op onze contactpagina kunt u alle gegevens van onze organisatie vinden. Denk aan: KvK, Adres, Telefoonnummer, BTW etc.

Alles geheel op maat

Bij ons geen ingewikkelde bestelsystemen maar persoonlijk contact en alles geheel op maat. Al onze offertes sluiten in zijn geheel aan bij de eisen en wensen van de klant. Om deze geweldige service te kunnen bieden hanteren wij servicekosten. Onder servicekosten vallen alle kosten die worden gemaakt om de aanvraag vanuit de klant om te zetten naar een unieke voetbalervaring. De prijs welke in sommige gevallen vermeld staat op de ticket kan hierdoor afwijken van hetgeen dat u bij ons betaald heeft. De prijzen die wij communiceren op onze website zijn overigens inclusief service-, verzend- en administratiekosten.

Door op deze persoonlijke manier te werken weet u waar u aan toe bent, krijgen wij de ruimte onze klanten goed te adviseren en zijn wij in staat een unieke voetbalervaring te bieden welke in zijn geheel goed aansluit bij uw wensen!

Nog niet overtuigd?

Bent u nog niet overtuigd van onze diensten en/of betrouwbaarheid? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke voetbalervaring!

Geheel vrijblijvend contact opnemen