fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Waarom veilig en betrouwbaar?

Door te kiezen voor VoetbalreizenXL kiest u voor persoonlijk contant, betrouwbare voetbaltickets en gegarandeerd een unieke voetbalervaring!

Aangesloten bij SGR

Wij stellen alles in het werk om uw voetbalreis tot een unieke voetbalervaring te maken. Voor uw zekerheid zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug ontvangt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Officieel clubpartner, betrouwbare tickets

Via officiele partnerships leveren wij betrouwbaar wedstrijdtickets. Wist u dat VoetbalreizenXL als eerste Nederlandse aanbieder ‘authorised ticket partner’ van FC Barcelona is?

Zitplaatsen naast elkaar

Wij garanderen zitplaatsen naast elkaar en zorgen er altijd voor dat er niemand alleen zit. Wij hanteren hierbij ons 'Niemand zit alleen' principe.

Kennismaken met ons voetbalreisbureau

Wilt u een keer langskomen om kennis met ons te maken en/of een voetbalreis te bespreken? U bent natuurlijk van harte welkom in Volendam.

Klantenvertellen.nl (gemiddelde score een 9.1)

Wij maken gebruik van een actief reviewsysteem genaamd ‘Klanten vertellen’. Onze klanten ontvangen na hun reis een uitnodiging om onze dienstverlening te beoordelen. Met de feedback die we van onze klanten ontvangen kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Voor potentiële klanten is het een prettige manier om te kijken hoe anderen hun reis hebben ervaren. Bekijk hier de reviews die wij ontvingen van meer dan 1.250 tevreden klanten!

Meer dan 15.000 tevreden fans

De afgelopen jaren hebben wij voor meer dan 15.000 supporters een voetbalreis verzorgd. Wij verzorgen niet alleen voor particulieren hun reis en/of losse ticket, maar hebben ook gehele verenigingen en bedrijven in onze klantenportefeuille. Bekijk eens onze Wall of Fame en onze socialmedia kanalen en laat u inspireren.

Aangetekende post

 • Al onze tickets worden indien mogelijk per aangetekende post verstuurd.
 • Voor beide partijen geldt:
  • Zekerheid van verzending (verzendbewijs)
  • Zekerheid van ontvangst (handtekening van ontvangst)
  • Recht op schadevergoeding bij vermissing of schade
  • Mogelijkheid tot het controleren van de status van de zending via Track & Trace
  • Tickets kunnen ook bij het verblijf bezorgd worden, u wordt in dat geval tijdig geïnformeerd

Klantenfoto’s / Echte mensen

Anders dan bij vele andere reiswebsites hebben wij ervoor gekozen enkel foto’s te gebruiken die door onszelf en door onze klanten zijn geschoten. Wanneer je door onze website klikt krijg je een goed beeld van ons en onze klanten! Naast het gebruik van eigen foto’s zijn alle quotes en referenties die op onze website staan van onze eigen klanten.

24/7 bereikbaar

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via:

 • Chatfunctie rechts onder in uw scherm. Wij staan u graag te woord.
 • Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00uur.
 • Op wedstrijddagen en in het speelweekend zijn wij de gehele dag bereikbaar.
 • Wanneer u actief bent op Facebook kunt u ons ook via Facebook Messenger bereiken.
 • U mag ons ook altijd een e-mail sturen.

11 enthousiaste klantenservice medewerkers

Onze medewerkers hebben samen bijna alle clubs al eens bezocht en vertellen u er graag over. Neem gerust eens telefonisch contact met ons op.

Actieve Facebook en Instagram pagina

Wij zijn zeer actief op zowel Facebook als Instagram. Met meer dan 10.000 fans delen wij dagelijks aanbiedingen en verschillende voetbal gerelateerde berichten. Ben jij al fan van VoetbalreizenXL?