Klachten

VoetbalreizenXL heeft haar dienstverlening hoog in het vaandel staan en streeft naar een hoge klanttevredenheid. Wij zijn continue bezig om kwaliteit te waarborgen en daar waar nodig te verbeteren. Het is dus belangrijk te weten welke mening u heeft over onze producten, diensten, medewerkers en organisatie. Zo kunnen wij ons functioneren beter afstemmen op onze doelgroepen.

Klachten en suggesties zijn welkom

Het actief verzamelen, inventariseren en met grote zorg behandelen van klachten, vragen of suggesties helpt ons bij dit doel. Uit de praktijk bij andere bedrijven blijkt dat veel klanten goede ideeën niet uitspreken. Klanten klagen niet snel.

Uitgaande van het principe dat niemand perfect is, mogen we verwachten dat er klachten bestaan over ondersteunende diensten van VoetbalreizenXL. De klachten beschouwen wij niet als persoonlijke kritiek, we beschouwen ze als een mogelijkheid te leren van de klant. Ze helpen ons bij het streven naar continue verbetering, voor nu en in de toekomst.

Uw klacht indienen

Heeft u opmerkingen, suggesties of klachten, geeft u dat dan door via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Uw opmerking of klacht wordt doorgespeeld aan de daarvoor aangewezen persoon. Die neemt uw klacht of suggestie zo snel mogelijk in behandeling. In overleg met u handelen we de kwestie af.

Contact

VoetbalreizenXL
Tel: (085) – 303 6791
E-mail: info@voetbalreizenxl.nl