Voetbalreizen Bundesliga

Boek je voetbalreizen Bundesliga eenvoudig en veilig bij VoetbalreizenXL

Vanuit Nederland zijn er een aantal grote Duitse Bundesliga clubs die het bezoeker meer dan waard zijn. Goed voetbal, sfeervolle stadions en een prima locatie voor een weekend weg. Bezoek de mooiste wedstrijden van de Duitse Bundesliga zorgeloos via VoetbalreizenXL.

Wedstrijd Duitsland bezoeken? Boek je voetbalreis Bundesliga online!

Altijd al Europees topvoetbal LIVE willen bewonderen? Breng dan eens een bezoek aan de Duitse Bundesliga! De Bundesliga is met clubs als Bayern München, Schalke 04 en Borussia Dortmund een van de sterkste competities van Europa.

Bezoek de Bundesliga wedstrijden op eigen vervoer en verblijf voor of na de wedstrijd lekker in een hotel. Zorgeloos de Bundesliga bezoeken! Vanaf Noord Nederland ben je bijvoorbeeld al met twee uur in Bremen. Vanuit het Zuiden van Nederland ben je binnen het uur bij het stadion van Schalke 04. Bijkomend voordeel is dat de ticketprijzen van Bundesliga wedstrijden over het algemeen een stuk lager liggen dan andere top voetballanden.

Voetbalreizen Bundesliga in het Duitse grensgebied

Duitse voetbalclubs die niet ver over de grens gelegen zijn:

Wij bieden naast voetbalreizen ook losse tickets voor clubs uit de Duitse Bundesliga. Wij geven u de vrijheid om uw eigen reis samen te stellen.

Groepsreizen Bundesliga

Wilt u eens met een grote groep mensen een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken? Informeer in dat geval even naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar om een unieke voetbalreis voor u samen te stellen in de vorm van leuke arrangementen. Vraag een groepsreis aan.