Voetbalreis Milaan

Wedstrijd in Milaan bezoeken – Maak kennis met VoetbalreizenXL

Altijd al eens een wedstrijd in Milaan willen bezoeken? Of maakt een bezoek aan San Siro of Giuseppe Meazza onderdeel uit van je verlanglijstje? Wij informeren je graag over het boeken van een unieke voetbalreis naar Milaan. Een voetbalreis naar Milaan is meer dan enkel het bezoeken van een wedstrijd van de plaatselijk topclubs. Milaan is genieten van heerlijk eten, geweldige cultuur, en natuurlijk topvoetbal. Niet alleen voor de voetballiefhebber een geweldige stad, maar ook uitermate geschikt voor de shoppende man en/of vrouw!

Combineer je voetbalreis Milaan met de vele bezienswaardigheden

In de stad Milaan is echt van alles te doen. Zo kun je de schitterende Duomo di Milano niet ontlopen. In het centrum van Milaan vind je dit collosale gebouw. Je kunt het gebouw ook nog beklimmen. Na het beklimmen van 500 treden (of het nemen van de lift), kom je uit op het dakterras van de Duomo. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de stad.

Het is dan misschien geen bezienswaardigheid, maar de wijk ‘Navigli’ is zeker een bezoek waard. Langs het water vind je tientallen restaurants, terrassen en winkeltjes waar je uren kunt rondzwerven en genieten van de geweldige wijk.

In Milaan vind je daarnaast nog het ‘Castello Sforzesco’. Een mooi Kasteel uit de 14de eeuw. Het is inmiddels omgetoverd tot een verzameling van musea en herbergt binnen de kasteelmuren verscheidene tuinen die je gratis kunt bezoeken.

Dan is er natuurlijk nog de hop-on-hop-off bustour. In iedere grote Europese stad vind je deze bussen. Voor zo’n twee tientjes kun je de gehele dag de bus in en uit stappen. Deze rijdt je door de hele stad en langs alle toeristische trekpleisters. Een echte aanrader voor iedereen die in korte tijd veel van de stad wil zien!

Last but not least is een stadiontour in het San Siro stadion natuurlijk een must om mee te maken tijdens je verblijf in Milaan. Zo neem je een kijkje in de kleedkamers, de interview zone en je loopt door de spelerstunnel het veld van het imposante stadion op. Na de tour kun je een bezoekje brengen aan het San Siro museum.

Uw voetbalreis naar Milaan?

Maak uw complete voetbalreizen Milaan eenvoudig op maat en bepaal in overleg met onze medewerkers zelf uw reisdata en hotel. Geniet van een lang weekend in de geweldige stad Milaan en laat je betoveren door de passie van de Italiaanse voetbalsupporters.

Losse voetbaltickets Milaan bestellen

Bent u op zoek naar een enkel kaartjes voor AC Milan of tickets voor Internazionale? VoetbalreizenXL biedt u ook de mogelijkheid om alleen de wedstrijdtickets af te nemen. Wij bieden mensen de vrijheid om zelf uw reis en verblijf in Milaan te regelen.