Voetbaltickets Bundesliga

Losse voetbaltickets Bundesliga bestellen?

Niet ver over de grens bevinden zich grote Duitse voetbalclubs die het bezoeken meer dan waard zijn! Bezoek de mooiste wedstrijden van de Duitse Bundesliga!

Wedstrijd Duitsland bezoeken, bestel je voetbaltickets Bundesliga online!

Altijd al Europees topvoetbal LIVE willen bewonderen? Breng dan eens een bezoek aan de Duitse Bundesliga! De Bundesliga is met clubs als Bayern München, Schalke 04 en Borussia Dortmund een van de sterkste competities van Europa.

Wedstrijden in de Bundesliga kun je bezoeken met eigen vervoer. Koop losse voetbaltickets Bundesliga, stap in de auto en rij naar het stadion! Binnen een aantal uur ben je al op de plek van bestemming. Vanaf Noord Nederland ben je bijvoorbeeld al met 2uur in Bremen. Vanuit het Zuiden van Nederland ben je binnen het uur bij het stadion van Schalke 04.

Duitse voetbalclubs in het grensgebied

Duitse voetbalclubs die niet ver over de grens gelegen zijn zijn:

Bestel je voetbaltickets Bundesliga voordelig bij VoetbalreizenXL

Stadions in de Bundesliga zijn vergeleken Nederland groot en de sfeer bij wedstrijden is altijd goed! De ticketprijzen liggen in Duitsland vrij laag. Losse tickets Hamburger SV of Werder Bremen zijn al beschikbaar vanaf 45,00! De prijzen voor de wedstrijden tussen de grotere clubs en de verschillende derby’s liggen iets hoger. Goedkope voetbaltickets Bundesliga koop je direct online via VoetbalreizenXL!