Busreizen Bundesliga (Duitsland)

Zou u ook wel eens een voetbalwedstrijd vlak over de grens in de Duitse Bundesliga willen bezoeken? Heeft u zelf niet de beschikking over passend vervoer, geen zin om te rijden of zou u tijdens de voetbalwedstrijd gezellig een biertje willen drinken?

Bekijk busreizen Bundesliga

Hier hebben wij de perfecte oplossing voor. Ook in het seizoen 2019/2020 organiseert VoetbalreizenXL (in samenwerking met goed aangeschreven busmaatschappijen) weer diverse busreizen naar de Duitse Bundesliga. Er worden vaste busreizen met verschillende opstapplaatsen in het land georganiseerd naar thuiswedstrijden van Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen, 1. FC Köln en/of Bayer Leverkusen.

De busreizen staan niet alleen in het teken van het bezoeken van de voetbalwedstrijd, maar wij proberen hier een compleet dagje uit van te maken. De fantastische sfeer in het stadion, de sfeer voor de wedstrijd rondom het stadion gepaard met bier en braadworsten, de gemoedelijkheid van de Duitse supporters en de gezelligheid na afloop van de wedstrijd. Dit proberen wij u allemaal bij te brengen tijdens de Bundesliga dagtrip.

Busreis Schalke04 dag planning

Een busreis Bundesliga, zoals wij deze de laatste vijf seizoenen al veel georganiseerd hebben, ziet er ongeveer als volgt uit:

  • 09:00 uur: Vertrek vanuit opstapplaats 1. De bus zal langs diverse opstapplaatsen rijden om alle deelnemers op te halen.
  • 12:00 uur: Aankomst op de parkeerplaats in Gelsenkirchen, op loopafstand van het stadion van Schalke 04.
  • 12:15 uur: Gezamenlijk met de tram naar het supporterscafé van Schalke 04. Hier wordt gezellig een biertje (of frisdrank) gedronken in combinatie met een lekkere Duitse curryworst, braadworst of schnitzel. Dit onder het genot van de Duitse liederen, gedraaid door de DJ.
  • 14:00 uur: Gezamenlijk met de tram en lopend naar de Veltins Arena waar om 15:30 uur de wedstrijd van Schalke 04 begint.
  • 19:00 uur: Vertrek met de bus vanuit Gelsenkirchen, terug naar de opstapplaatsen. In Duitsland zal er nog een stop zijn bij een goede Raststätte waar een hapje gegeten kan worden en men naar het toilet kan gaan.
  • 22:00 uur: Terug bij de verschillende opstapplaatsen.

Busreizen voor personeelsverenigingen en vele andere gezelschappen

Uit het verleden is gebleken dat deze busreizen geschikt zijn voor vele doelgroepen. Jong en oud, man en vrouw, vriendengroepen en vader/moeder en zoon/dochter. Het is natuurlijk niet verplicht om voor de wedstrijd een bezoek te brengen aan het supporterscafé. Reist u samen met uw zoon of dochter van 12 jaar, dan kunnen wij het goed voorstellen dat u voor de wedstrijd liever de fanshop in gaat of een kijkje gaat nemen bij het trainingscomplex van de club.

Wanneer de vaste busreizen met opstapplaatsen op deze website niet geschikt zijn voor uw doelgroep dan organiseren wij uiteraard graag een busreis op maat. Hier ligt de passie en kracht van de werknemers van VoetbalreizenXL, mede doordat zij de afgelopen seizoenen zelf vele wedstrijden en verschillende clubs bezocht hebben. U kunt het zelf zo gek maken als u zou willen.

Ieder seizoen organiseren wij groepsreizen op maat voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijven, personeelsverenigingen, businessclubs, voetbalteams of andere sportverenigingen.

Busreis organiseren?

Wilt u zelf een busreis organiseren? Neem dan gerust eens contact met ons op om te sparren. Samen komen we tot de beste ideeen wat zal leiden tot een geweldige voetbaltrip.

Neem contact met ons op