Voetbaltickets Londen

Voetbaltickets Londen bestellen? Maak kennis met VoetbalreizenXL

Bestel uw voetbaltickets Londen eenvoudig online en breng een bezoek aan de voetbalhoofdstad van Engeland en Europa!

Londen, dé voetbalhoofdstad van Engeland!

Londen, de voetbalhoofdstad van Engeland! Londen wordt door maar liefst 15 profclubs in de Premier League, Football League Championship, Football League One en Football League Two sterk vertegenwoordigd. Voor vele voetballiefhebbers is Londen dan ook beter bekend als de voetbalhoofdstad van Europa! Wanneer je een bezoek brengt aan Londen kan je dus eigenlijk niet om het bezoeken van een voetbalwedstrijd heen. Je voetbaltickets Londen bestel je eenvoudig bij VoetbalreizenXL.

Voetbalweekend Londen

Doordat de vele clubs verspreid over het weekend hun wedstrijden spelen is het mogelijk om in 1 weekend meerdere voetbalwedstrijden in Londen te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld op zaterdag een bezoek brengen aan Millwall FC of Fulham, ’s avonds de Engelse pubs bezoeken en op zondag naar topwedstrijden als Arsenal – Tottenham. Een super voetbalweekend!

Losse voetbaltickets Londen

Ieder weekend gaan er een paar honderd supporters richting Londen. Vooral het bezoeken van de grotere clubs in Londen (Arsenal, Chelsea en Tottenham) is zeer populair onder Nederlandse voetballiefhebbers. Prijzen voor losse tickets van deze clubs lopen zeer uiteen. Een wedstrijd uit de laagste categorie kun je al bezoeken vanaf 75,00 euro. Prijzen voor wedstrijd uit de A categorie kunnen oplopen tot soms wel 250,00 euro. Wanneer je liever iets minder betaalt voor een losse ticket, kun je er voor kiezen om een bezoek te brengen aan een club als Crystal Palace, Fulham of QPR. Ticket prijzen liggen hier een stuk lager! Vanaf 49,00 euro kun je al een wedstrijd bezoeken!

Bekijk losse voetbaltickets Londen

Populaire attracties in Londen

Naast voetbal heeft Londen natuurlijk veel meer te bieden. Populaire attracties in Londen zijn de Tower of London, de BigBen en de Londen Eye. Vanuit de Londen Eye (135 meter hoog) heeft u een pracht uitzicht over Londen. Maar liefst 14 voetbalstadions zijn bij helder weer te zien vanuit dit reuzenrad! Bestel je voetbaltickets Londen of boek je voetbalreis op onze website.

Voetbalclubs uit Londen

Onderstaand een overzicht van de Premier League clubs uit Londen:

Overige clubs uit Londen:

  • Queens Park Rangers
  • Charlton Athletic
  • Millwall FC
  • Fulham

Losse voetbaltickets Londen en complete voetbalreizen naar Londen bestel je direct via VoetbalreizenXL.nl. Wil je een wedstrijd bezoeken, en staat deze niet tussen ons aanbod, neem gerust contact met ons op! Grote kans dat wij toch kaarten kunnen leveren!