VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!
Voetbalreizen Schotland Voetbalreizen Schotland

Voetbalreizen Schotland boeken

Als een van de weinige bieden wij voetbalreizen (inclusief hotel en wedstrijdticket) Schotland aan voor wedstrijden uit de Scottish Premiership! De fantastische sfeer in (en buiten) de Schotse stadions, maar natuurlijk ook het hoge niveau waarop deze Schotse topclubs spelen maken een bezoek aan de Scottish Premiership wedstrijden een bijzondere belevenis.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!
COVID-19 Garantie: Veilig boeken met SGR- en COVID-19 garantie! Meer informatie

Voetbalreizen Celtic

Bezoek Celtic FC in Glasgow, Schotland. De sfeer op Celtic Park is ronduit geweldig, die moet je eens hebben meegemaakt!

Voetbalreizen Celtic

Voetbalreizen Glasgow Rangers

Na jarenlange afwezigheid van Glasgow Rangers in de hoogste competitie van de Schotse voetbalcompetitie zijn de Rangers eindelijk weer terug…

Voetbalreizen Glasgow Rangers

"WAT een geweldige ervaring dankzij jullie! "

Mijn eerste (internationale) voetbalwedstrijd Manchester United - Middlesbrough! WAT een geweldige ervaring dankzij jullie! Echt een top weekend gehad en eindelijk mijn held Zlatan kunnen zien in het echt!

Erica van Frankenhuyzen

Voetbalreizen Schotland

Stel je ideale voetbalreis naar Schotland samen met VoetbalreizenXL. Een voetbalreis naar Celtic of liever een voetbalreis naar Rangers? Wij regelen je trip naar Glasgow. U kunt uw voorkeuren voor het verblijf en uw vlucht aan ons doorgeven en vervolgens stellen wij de ideale voetbalreis samen.

Glasgow

Zowel Celtic als Rangers spelen hun thuiswedstrijden in de grootste stad van Schotland. Glasgow is met 621.020 inwoners de op twee na grootste stad van heel het Verenigd Koninkrijk. Wanneer je een voetbalwedstrijd in Glasgow bezoekt is het ook zeker de moeite om de Kathedraal van Glasgow te bekijken! Deze kathedraal is een van de weinig compleet overgebleven middeleeuwse kathedralen van Schotland. Ook een van de gezellige pubs is tijdens jouw trip de moeite waard. Whiskey is de nationale drank van Schotland. In ‘The Pot Still’ aan de ‘hope street’ hebben ze meer dan 300 verschillende whiskey’s dus dat is ook zeker de moeite van een bezoekje waard.

Ultieme voetbalreis naar Schotland, bezoek The Old Firm

De ultieme voetbalreis naar Schotland boeken? ‘The Old Firm’, de derby tussen grootmachten Celtic FC en Rangers FC, is de meest populaire wedstrijd in Schotland. De 200 (!) jaar oude derby werd al 412 keer gespeeld waarvan Rangers bij de meeste aan het langste eind trok, 159. Aarzel niet langer en bezoek een voetbalwedstrijd in Schotland!