fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!
Voetbalreizen Schotland Voetbalreizen Schotland

Voetbalreizen Schotland

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Voetbalreizen Celtic

Bezoek Celtic FC in Glasgow, Schotland. De sfeer in Celtic Park is ronduit geweldig, die moet je eens hebben meegemaakt! Zorg ervoor dat je erbij bent en boek je reis bij VoetbalreizenXL.

Voetbalreizen Celtic

Voetbalreizen Glasgow Rangers

Grijp de kans om Glasgow Rangers thuis te zien spelen in het Ibrox Stadium en ervaar de krachtige sfeer van deze plek.

Voetbalreizen Glasgow Rangers

"Bedankt. Wij komen zeker terug!"

Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Tamar Okay

Voetbalreizen naar Schotland vind je bij VoetbalreizenXL. Als een van de weinige bieden wij voetbalreizen naar Schotland aan voor wedstrijden uit de Scottish Premiership! De fantastische sfeer in (en buiten) de Schotse stadions, maar natuurlijk ook het hoge niveau waarop deze Schotse topclubs spelen, maken een bezoek aan de Scottish Premiership wedstrijden een bijzondere belevenis.

Bezoek een wedstrijd in de Scottish Premiership

De Scottish Premiership is een Europese voetbalcompetitie waar niet iedereen automatisch aan denkt wanneer zij een voetbalreis willen boeken. Dit is volkomen onterecht, want wedstrijden in de Scottish Premiership gaan er altijd hard aan toe. De spelers zijn ontzettend fanatiek en willen niets liever dan winnen. Deze strijdlust zie je vooral tijdens de Schotse klassieker, ‘The Old Firm’, gespeeld tussen Rangers FC en Celtic. Wil jij dé wedstrijd van de Scottish Premiership bijwonen? Dan is het aan te raden om deze felle clash te bezoeken.

Citytrip Glasgow

Zowel Celtic als Rangers spelen hun thuiswedstrijden in de grootste stad van Schotland. Glasgow is met 621.020 inwoners de op twee na grootste stad van heel het Verenigd Koninkrijk. Wanneer je een voetbalwedstrijd in Glasgow bezoekt, is het ook zeker de moeite om de Kathedraal van Glasgow te bekijken! Deze kathedraal is een van de weinig compleet overgebleven middeleeuwse kathedralen van Schotland. Ook de gezellige pubs mag je zeker niet overslaan tijdens jouw trip. Whiskey is de nationale drank van Schotland. In ‘The Pot Still’ aan de ‘Hope Street’ hebben ze meer dan 300 verschillende whiskey’s (!). Beleef de ultieme ervaring en combineer je voetbalreis met een stedentrip.

Voetbalreis naar Schotland boeken?

Boek jij jouw unieke voetbalreis naar Schotland bij VoetbalreizenXL? Dan hoef je je geen zorgen te maken over hotelovernachting(en) en wedstrijdtickets, want die regelen wij voor je. Neem contact met ons op en wij voorzien je graag van de beste tips voor jouw voetbalreis. Veel plezier!