VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau met het grootste aanbod van NL en BE!
Voetbalreizen Schotland Voetbalreizen Schotland

Voetbalreizen Schotland boeken

Als een van de weinige bieden wij voetbalreizen (inclusief hotel en wedstrijdticket) Schotland aan voor wedstrijden uit de Scottish Premiership! De fantastische sfeer in (en buiten) de Schotse stadions, maar natuurlijk ook het hoge niveau waarop deze Schotse topclubs spelen maken een bezoek aan de Scottish Premiership wedstrijden een bijzondere belevenis.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Voetbalreizen Celtic

Maak kennis met het You'll Never Walk Alone op Celtic Park.

Voetbalreizen Celtic

Voetbalreizen Glasgow Rangers

Na jarenlange afwezigheid van Glasgow Rangers in de hoogste competitie van de Schotse voetbalcompetitie zijn de Rangers eindelijk weer terug…

Voetbalreizen Glasgow Rangers

"Bedankt. Wij komen zeker terug!"

Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Tamar Okay

Voetbalreizen Schotland

Stel je ideale voetbalreis naar Schotland samen met VoetbalreizenXL. Een voetbalreis naar Celtic of liever een voetbalreis naar Rangers? Wij regelen je trip naar Glasgow. U kunt uw voorkeuren voor het verblijf en uw vlucht aan ons doorgeven en vervolgens stellen wij de ideale voetbalreis samen.

‘The Old Firm’ de derby tussen grootmachten Celtic FC en Rangers FC is de meest populaire wedstrijd in Schotland. De 200 (!) jaar oude derby werd al 412 keer gespeeld waarvan Rangers bij de meeste aan het langste eind trok, 159. Aarzel niet langer en bezoek een voetbalwedstrijd in Schotland!

Voetbal liefhebber?
Like onze Facebook pagina en ontvang altijd de laatste aanbiedingen, acties en foto's!

Check onze Facebook
×Grootste aanbieder
Grootste aanbod voetbalreizen en losse voetbaltickets van Nederland en Belgie!
×Geen extra kosten
Al onze prijzen zijn inclusief verzend-, administratie- en servicekosten.