Over ons

VoetbalreizenXL is een dynamisch en ambitieus voetbalreisbureau gevestigd in Oosterwolde (Friesland). VoetbalreizenXL verzorgt sinds enkele jaren de organisatie van compleet verzorgde voetbalreizen naar diverse Europese topclubs. Sinds 2014 hebben de huidige eigenaren de krachten gebundeld en is VoetbalreizenXL geboren.

Met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering bieden we een ruim aanbod compleet verzorgde voetbalreizen (inclusief verblijf). Naast onze complete reizen willen wij iedereen de kans geven om zelf reis en verblijf te organiseren. VoetbalreizenXL onderscheid zich dan ook met de levering van losse voetbaltickets.

Jaarlijks boeken honderden tevreden voetbalfans een geweldige voetbalervaring naar clubs als FC Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Borussia Dortmund. Al onze voetbalreizen naar Engeland, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk en Schotland zijn zeer scherp geprijsd. In het seizoen 2015/2016 werd onze dienstverlening beoordeeld met een mooie 8,6 als gemiddeld beoordeling!

De organisatie

Onze medewerkers zijn allen fervent voetballiefhebber en bezoeken met grote regelmaat zelf ook wedstrijden uit diverse competities. Deze ervaringen delen wij graag met u en wij brengen u graag naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities.

“Wij zijn van mening dat een persoonlijke benadering en een helder offerte traject je verder kan helpen om de ideale voetbalreis samen te stellen. Ons streven is om de Nederlandse voetballiefhebbers, tegen scherpe prijzen, kennis te laten maken met de beleving en sfeer van buitenlandse voetbalwedstrijden en je een onvergetelijke voetbalreis te bezorgen.”

Waarom kiezen VoetbalreizenXL?

  • Scherp geprijsde voetbalreizen
  • Flexibel, creatief en persoonlijk
  • Meer dan 10 jaar voetbalreizen ervaring
  • Medewerkers van VoetbalbureauXL zijn echte voetballiefhebbers